Swipe to the left

Speciaal dieet: zeker niet minder lekker!

Speciaal dieet: zeker niet minder lekker!
By Ellen Bolhuis-Bosboom 10 months ago 571 Views No comments

Het is vaak lastig om de juiste producten te vinden voor een persoon die speciale wensen qua dieet heeft. Daarom heeft Ellen op haar website een aparte categorie met 'Allergenenvrij en Speciaal dieet', om het je makkelijker te maken. Hieronder benadrukken we een kleine selectie van het aanbod ter inspiratie!

  1. Glutenvrije macarons

Glutenvrije macarons

FunCakes Macaron mix

Met de FunCakesmix voor Macarons (glutenvrij) kun je in een handomdraai verrukkelijke macarons maken! Het is gemakkelijk; voeg simpelweg de eieren aan de mix toe en spuit rondjes op een plaat. Tip: je kunt de macarons kleuren met een (glutenvrije) kleurstof.

De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en FunCakes kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevat. De mensen met coeliakie of glutensensitiviteit krijgen van deze lage hoeveelheid geen klachten. Daarmee kan iedereen die een strikt glutenvrij dieet volgt de keuken onveilig maken, met de veilige bakmixen van FunCakes! Naast deze macaron mix kun je in de webshop ook glutenvrije cupcake en biscuit mix vinden. En ter versiering kan dan ook glutenvrije fondant absoluut niet missen!

2. Veganistische fondant

SmartFlex Flower Paste Vanille 250gr

De nieuwe SmartFlex bloemenpasta heeft het allemaal. Het is geschikt voor het modelleren van figuurtjes, bloemen, strikjes en andere decoratiestukken op taarten of cupcakes. De pasta is fijn van structuur en het verhard niet snel. Daarnaast is de SmartFlex pasta gluten-, en lactosevrij, en is het geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bekijk de volledige lijst van voedingswaarde en ingrediënten in het product hier.

3. Allergenenvrije kleurstoffen

De Sugarflair Spectral Concentrated Paste Colours geven mooie natuurlijke kleuren aan marsepein, fondant of natuurlijk macarons! Ze worden verkocht in allerlei verschillende kleuren. De kleurstoffen zijn notenvrij, glutenvrij, GMvrij en geschikt voor vegetariërs. Op de website staan alle ingrediënten aangegeven in de product omschrijvingen van de kleurstoffen, inclusief E-nummers. De kleurstoffen zijn in een pastavorm, dat betekent dat je maar een spatelpuntje van deze kleurstof hoeft te gebruiken voor een mooie, heldere kleur.

Het team van Ellen's Creative Cakes wenst je nog een fijne dag verder!

__________________________________________________________________________________________________________________

Heb jij nog tips of suggesties voor deze blog of de website? Wij horen het heel graag van je, mail naar info@ellenscreativecakes.nl

Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, workshops, beurzen en de laatste CakeShop nieuwtjes: http://eepurl.com/gi9Son


Merken