Swipe to the left

november 2018

Pakjesavond

By Grada 1 years ago 1221 Views No comments

Allemaal lekkers en moois voor de Sinterklaasviering

Black Friday

By Grada 1 years ago 405 Views No comments

Overgewaaid vanuit Amerika: Black Friday; zwarte vrijdag is de dag na Thanksgiving Day. Deze vrijdag hebben de meeste werknemers vrij en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Het zal u niet ontgaan zijn: In Nederland is afgelopen weekend Sinterklaas weer uit Spanje bij ons aangekomen.
Wij kunnen Sint een handje helpen door torenhoge kortingen te geven op artikelen op de verlanglijstjes van de taartdecorateurs. Elke dag nieuwe aanbiedingen, maar let op, alleen geldig van dinsdag 20 t/m zondag 25 November 2018. Op is op.

Sinterklaas en Kerstman wees welkom in de winkel in Donderen of online in Ellen's CakeShop.
Had u eerder al een account bij ons? In de nieuwe webshop vragen wij u een nieuw account aan te maken. U kunt ook langs de kassa als gast, zonder in te loggen, als u dat liever doet. Op zoek naar een bepaald product en moeite om het te vinden? Mail Ellen en ze helpt u verder.

Nieuwe Flyer

By Ellen 1 years ago 579 Views No comments

Met trots laten wij onze nieuwe flyer zien. Van links boven met de klok mee:

  • Boeket van katoen en de katoenbloem, wilde aarbei, Trillium en Bells of Ireland (Moluccella laevis, Klokken van Ierland), gemaakt onder leiding van gastdocent Alan Dunn.
  • PME Master eindproject gemaakt door cursist Connie van der Veer, waarbij de drie verschillende PME Modules heel fijntjes zijn verwerkt.
  • Boeket van rode papaver (poppy), cosmos, varenblad en vingerhoedskruid (foxglove) gemaakt tijdens een gastworkshop met Alan Dunn door Els. De Poppy staat deze maand centraal ivm de herdenking van het einde van de eerste wereldoorlog, precies 100 jaar geleden.
  • Windmolen, geheel uit Royal Icing, gemaakt door cursist Cerise Vervoort, onder leiding van gastdocent Kelvin Chua. Kelvin Chua is onlangs bekroond met de Cake Masters Award in de Royal Icing categorie. De windmolen was een project speciaal opgedragen aan alle cursisten van Kelvin in Nederland en op bijzondere wijze gefotografeerd door Cerise.

Merken