Swipe to the left

Herfstige Recepten: Pompoen Muffins

By Ellen Bolhuis-Bosboom 4 months ago 358 Views No comments

De oogst is binnen! Met de nachtvorst die langzamerhand de grond doet koelen heb ik de oogst van dit jaar weer binnengehaald. Dat wordt heerlijk smullen van boontjes en soep, maar wat kun je bakken met de groente uit jouw moestuin? Pompoen muffins natuurlijk! Net op tijd voor Halloween ;)

Speciaal dieet: zeker niet minder lekker!

By Ellen Bolhuis-Bosboom 5 months ago 254 Views No comments

Geef je binnenkort een feestje, en weet je niet meer zeker of je gasten bepaalde allergieën hebben? Of misschien weet je dat juist, en bak je speciaal voor hen een veganistische, gluten-, noten-, of lactosevrije taart of andere lekkernijen! Lees hier onze top drie allergenenvrije taart(decoratie) opties!

Herfstige Recepten: Chocolade biscuit

By Ellen Bolhuis-Bosboom 5 months ago 718 Views No comments

De vallende gouden bladeren brengen warme geuren met zich mee, doet de herfst jou ook zo denken aan kruidnagel, kaneel en anijs? De beste remedie tegen de buitenkou is natuurlijk het aanzetten van de oven! Lees in deze post over een van onze favoriete recepten voor een herfstige dag!

Herfstige Recepten: Mugcakes

By Ellen Bolhuis-Bosboom 5 months ago 301 Views No comments

De dagen worden korter, de nachten kouder. Des te meer de reden om jezelf lekker te verwennen met een lekker kopje warme thee taart! Lees in deze post over een heerlijk recept voor een herfstige dag!


Birmingham Reis 2019

By Ellen Bolhuis-Bosboom 6 months ago 936 Views No comments

Zoals voorgaande jaren organiseert Ellen's Creative Cakes weer een 6-daagse reis naar de grootste cake show van de wereld! Lees hier meer informatie over de reis.

Merken