Swipe to the left

Happy International Women's Day!

By Grada 3 months ago 40 Views No comments

Vandaag, 8 maart, is het de Internationale Dag van de Vrouw.

Wij vieren deze bijzondere dag met jullie en verzenden alle bestellingen vanaf €25.00 zonder verzendkosten, maar alleen binnen Nederland.

Let op. Om in aanmerking te komen voor de gratis verzending dien je wel ingelogd te zijn. Oude accounts zijn niet meer geldig in onze nieuwe webshop, maak daarom snel een nieuwe account aan en profiteer!

Blue Monday

By Ellen 5 months ago 132 Views No comments

Maandag 21 januari is officieel uitgeroepen tot de meest deprimerende dag van het jaar. Donkere koude nachten, hoge rekeningen en een 'kerstmis kater' zeggen bij te dragen aan een misrabele dag.

Hier bij The CakeShop trekken wij ons er niets van aan. Op 21 januari zien wij namelijk ook een volle maan. Zo donker zal het dus niet zijn deze nacht, en de rest..?

Of je nu last hebt van de januari blues of niet, wij maken het deze hele week gezellig met leuke aanbiedingen.

Happy Blue Monday!

CakeKruimels 19-1

By Ellen 6 months ago 79 Views

Happy New Year - de eerste nieuwsbrief

Pakjesavond

By Grada 7 months ago 934 Views No comments

Allemaal lekkers en moois voor de Sinterklaasviering

Black Friday

By Grada 7 months ago 212 Views No comments

Overgewaaid vanuit Amerika: Black Friday; zwarte vrijdag is de dag na Thanksgiving Day. Deze vrijdag hebben de meeste werknemers vrij en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Het zal u niet ontgaan zijn: In Nederland is afgelopen weekend Sinterklaas weer uit Spanje bij ons aangekomen.
Wij kunnen Sint een handje helpen door torenhoge kortingen te geven op artikelen op de verlanglijstjes van de taartdecorateurs. Elke dag nieuwe aanbiedingen, maar let op, alleen geldig van dinsdag 20 t/m zondag 25 November 2018. Op is op.

Sinterklaas en Kerstman wees welkom in de winkel in Donderen of online in Ellen's CakeShop.
Had u eerder al een account bij ons? In de nieuwe webshop vragen wij u een nieuw account aan te maken. U kunt ook langs de kassa als gast, zonder in te loggen, als u dat liever doet. Op zoek naar een bepaald product en moeite om het te vinden? Mail Ellen en ze helpt u verder.

Nieuwe Flyer

By Ellen 7 months ago 149 Views No comments

Met trots laten wij onze nieuwe flyer zien. Van links boven met de klok mee:

  • Boeket van katoen en de katoenbloem, wilde aarbei, Trillium en Bells of Ireland (Moluccella laevis, Klokken van Ierland), gemaakt onder leiding van gastdocent Alan Dunn.
  • PME Master eindproject gemaakt door cursist Connie van der Veer, waarbij de drie verschillende PME Modules heel fijntjes zijn verwerkt.
  • Boeket van rode papaver (poppy), cosmos, varenblad en vingerhoedskruid (foxglove) gemaakt tijdens een gastworkshop met Alan Dunn door Els. De Poppy staat deze maand centraal ivm de herdenking van het einde van de eerste wereldoorlog, precies 100 jaar geleden.
  • Windmolen, geheel uit Royal Icing, gemaakt door cursist Cerise Vervoort, onder leiding van gastdocent Kelvin Chua. Kelvin Chua is onlangs bekroond met de Cake Masters Award in de Royal Icing categorie. De windmolen was een project speciaal opgedragen aan alle cursisten van Kelvin in Nederland en op bijzondere wijze gefotografeerd door Cerise.

Welkom in de vernieuwde webshop van Ellen's Creative Cakes

By Ellen 8 months ago 5049 Views 4 comments

Met het vervallen van de informatiepagina’s op de vorige website gaan we u op de hoogte houden via andere media.

Ten eerste via deze Blog, waar ervaringen worden gedeeld, ten tweede via de nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via de link onderaan de HOME pagina. Ook via Twitter, Facebook en Instagram delen wij graag o.a. nieuwe technieken, producten en onze beurservaringen.

Verder stellen wij Grada aan u voor: onze eigen blogger. Grada laat u zien hoe u onze webshop het beste kunt gebruiken. Zij laat u kennis maken met nieuwe producten, decoratietechnieken en nog veel meer. Check dus regelmatig even deze pagina.

In verband met de Privacywet vragen wij u bij de eerste inlog op de website een nieuw account aan te maken. Eerdere accountgegevens zijn versleuteld en niet meer toegankelijk. U kunt ook kiezen om te bestellen zonder in te loggen. Er is dan echter geen orderhistorie beschikbaar. https://bit.ly/2OQKZCO

Verder horen wij uiteraard ook graag van u. Heeft u op- en/of aanmerkingen, leuke tips, laat het ons weten.

Wij wensen u veel plezier in onze nieuwe webshop.

Graag tot ziens in de shop, winkel of op een van de beurzen!

Team CakeShop, Ellen

Merken