Swipe to the left

Beperkingen door Coronavirus

By Ellen Bolhuis-Bosboom 6 months ago 433 Views No comments

Aanpassingen in de webshop, winkel en atelier in Donderen door het Coronavirus.

Aangezien wij veel online contact hebben zal er voor u niet veel veranderen om bij ons in te blijven kopen.
Zolang de vervoerders hun werk (kunnen) blijven doen zullen wij uw bestellingen snel en efficiënt verwerken, zoals u van ons gewend bent. Mocht er, om een of andere reden, vertraging ontstaan, dan vragen wij om uw begrip en geduld

Herfstige Recepten: Pompoen Muffins

By Ellen Bolhuis-Bosboom 11 months ago 833 Views No comments

De oogst is binnen! Met de nachtvorst die langzamerhand de grond doet koelen heb ik de oogst van dit jaar weer binnengehaald. Dat wordt heerlijk smullen van boontjes en soep, maar wat kun je bakken met de groente uit jouw moestuin? Pompoen muffins natuurlijk! Net op tijd voor Halloween ;)

Speciaal dieet: zeker niet minder lekker!

By Ellen Bolhuis-Bosboom 1 years ago 650 Views No comments

Geef je binnenkort een feestje, en weet je niet meer zeker of je gasten bepaalde allergieën hebben? Of misschien weet je dat juist, en bak je speciaal voor hen een veganistische, gluten-, noten-, of lactosevrije taart of andere lekkernijen! Lees hier onze top drie allergenenvrije taart(decoratie) opties!

Herfstige Recepten: Chocolade biscuit

By Ellen Bolhuis-Bosboom 1 years ago 1250 Views No comments

De vallende gouden bladeren brengen warme geuren met zich mee, doet de herfst jou ook zo denken aan kruidnagel, kaneel en anijs? De beste remedie tegen de buitenkou is natuurlijk het aanzetten van de oven! Lees in deze post over een van onze favoriete recepten voor een herfstige dag!

Herfstige Recepten: Mugcakes

By Ellen Bolhuis-Bosboom 1 years ago 463 Views No comments

De dagen worden korter, de nachten kouder. Des te meer de reden om jezelf lekker te verwennen met een lekker kopje warme thee taart! Lees in deze post over een heerlijk recept voor een herfstige dag!


Merken