Swipe to the left

Happy International Women's Day!

By Grada 6 months ago 59 Views No comments

Vandaag, 8 maart, is het de Internationale Dag van de Vrouw.

Wij vieren deze bijzondere dag met jullie en verzenden alle bestellingen vanaf €25.00 zonder verzendkosten, maar alleen binnen Nederland.

Let op. Om in aanmerking te komen voor de gratis verzending dien je wel ingelogd te zijn. Oude accounts zijn niet meer geldig in onze nieuwe webshop, maak daarom snel een nieuwe account aan en profiteer!

Blue Monday

By Ellen 7 months ago 151 Views No comments

Maandag 21 januari is officieel uitgeroepen tot de meest deprimerende dag van het jaar. Donkere koude nachten, hoge rekeningen en een 'kerstmis kater' zeggen bij te dragen aan een misrabele dag.

Hier bij The CakeShop trekken wij ons er niets van aan. Op 21 januari zien wij namelijk ook een volle maan. Zo donker zal het dus niet zijn deze nacht, en de rest..?

Of je nu last hebt van de januari blues of niet, wij maken het deze hele week gezellig met leuke aanbiedingen.

Happy Blue Monday!

CakeKruimels 19-1

By Ellen 8 months ago 103 Views

Happy New Year - de eerste nieuwsbrief

Pakjesavond

By Grada 9 months ago 953 Views No comments

Allemaal lekkers en moois voor de Sinterklaasviering

Black Friday

By Grada 9 months ago 240 Views No comments

Overgewaaid vanuit Amerika: Black Friday; zwarte vrijdag is de dag na Thanksgiving Day. Deze vrijdag hebben de meeste werknemers vrij en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen.

Het zal u niet ontgaan zijn: In Nederland is afgelopen weekend Sinterklaas weer uit Spanje bij ons aangekomen.
Wij kunnen Sint een handje helpen door torenhoge kortingen te geven op artikelen op de verlanglijstjes van de taartdecorateurs. Elke dag nieuwe aanbiedingen, maar let op, alleen geldig van dinsdag 20 t/m zondag 25 November 2018. Op is op.

Sinterklaas en Kerstman wees welkom in de winkel in Donderen of online in Ellen's CakeShop.
Had u eerder al een account bij ons? In de nieuwe webshop vragen wij u een nieuw account aan te maken. U kunt ook langs de kassa als gast, zonder in te loggen, als u dat liever doet. Op zoek naar een bepaald product en moeite om het te vinden? Mail Ellen en ze helpt u verder.

Merken