Swipe to the left

Maak je eigen peperkoekhuisje deze kerst!

By Ellen Bolhuis-Bosboom 2 years ago 3149 Views No comments

Nu velen van ons meer thuis zijn, wordt het versieren van je eigen huis rond de feestdagen nóg gezelliger. Een peperkoekhuisje is een echte blikvanger op de kersttafel, en ook lekker natuurlijk. Bovendien is het bakken, bouwen en versieren van een peperkoekhuis een leuke activiteit om samen te doen! Om je op gang te helpen, hebben we hier een overzicht gemaakt van de stappen, benodigdheden, producten en versier ideeën!

Beperkingen door Coronavirus

By Ellen Bolhuis-Bosboom 3 years ago 1170 Views No comments

Lees hier over de aanpassingen in de webshop, winkel en atelier in Donderen door het Coronavirus. Laatst geüpdatet: januari 2021

Herfstige Recepten: Pompoen Muffins

By Ellen Bolhuis-Bosboom 3 years ago 2122 Views No comments

De oogst is binnen! Met de nachtvorst die langzamerhand de grond doet koelen heb ik de oogst van dit jaar weer binnengehaald. Dat wordt heerlijk smullen van boontjes en soep, maar wat kun je bakken met de groente uit jouw moestuin? Pompoen muffins natuurlijk! Net op tijd voor Halloween ;)

Speciaal dieet: zeker niet minder lekker!

By Ellen Bolhuis-Bosboom 3 years ago 1477 Views No comments

Geef je binnenkort een feestje, en weet je niet meer zeker of je gasten bepaalde allergieën hebben? Of misschien weet je dat juist, en bak je speciaal voor hen een veganistische, gluten-, noten-, of lactosevrije taart of andere lekkernijen! Lees hier onze top drie allergenenvrije taart(decoratie) opties!

Herfstige Recepten: Chocolade biscuit

By Ellen Bolhuis-Bosboom 3 years ago 3236 Views No comments

De vallende gouden bladeren brengen warme geuren met zich mee, doet de herfst jou ook zo denken aan kruidnagel, kaneel en anijs? De beste remedie tegen de buitenkou is natuurlijk het aanzetten van de oven! Lees in deze post over een van onze favoriete recepten voor een herfstige dag!

Merken