Swipe to the left

Beperkingen door Coronavirus

By Ellen Bolhuis-Bosboom 17 days ago 240 Views No comments

Aanpassingen in de webshop, winkel en atelier in Donderen door het Coronavirus.

Aangezien wij veel online contact hebben zal er voor u niet veel veranderen om bij ons in te blijven kopen.
Zolang de vervoerders hun werk (kunnen) blijven doen zullen wij uw bestellingen snel en efficient verwerken, zoals u van ons gewend bent. Mocht er, om een of andere reden, vertraging ontstaan, dan vragen wij om uw begrip en geduld.

Voor de klanten die onze winkel willen bezoeken verandert er wel iets. Wij zijn extra kwetsbaar voor uitval van medewerkers, en ook willen wij bijdragen aan de beperking van de verspreiding van het virus.

Vanaf maandag 16 maart t/m 6 april of langer indien nodig, is het niet meer mogelijk om een regulier bezoek te brengen aan de winkel.

U kunt uw bestellingen nog steeds afhalen. Indien u de bestelling online plaatst en betaald helpt u het contact door betalingsverkeer te beperken. Indien u het bedrag liever over maakt i.p.v. online betaald, dan vindt u onze betalingsgegevens op de contactpagina onderaan de Home page van de webshop.

Laat u ons weten wanneer en hoe laat u de bestelling denkt af te halen en wij zorgen dat het voor u ingepakt klaar staat. Wij vragen u vriendelijk om alleen (1 persoon) in de winkel te komen voor het afhalen, dit om contact te minimaliseren.

Verder zijn wij genoodzaakt om alle workshops en cursussen, in elk geval t/m 6 april op te schorten. Indien u ingeschreven staat voor een cursus of workshop krijgt u hier persoonlijk bericht van.

Wij blijven de hygiënemaatregelen van het RIVM volgen:

  • geen handen schudden
  • handen regelmatig wassen met water en zeep
  • hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
  • papieren zakdoekjes gebruiken
  • contactoppervlakten, deurkrukken e.d. vaker desinfecteren

Wij krijgen veel vragen via de telefoon. Door beperkte personeelsbezetting is het voor ons fijn als u ons mailt. Wij beantwoorden uw vragen z.s.m. en vaak binnen een uur.

Mail gerust, wij zijn er voor u.

Veel sterkte, blijf gezond en graag tot ziens in de webshop.

Herfstige Recepten: Pompoen Muffins

By Ellen Bolhuis-Bosboom 5 months ago 465 Views No comments

De oogst is binnen! Met de nachtvorst die langzamerhand de grond doet koelen heb ik de oogst van dit jaar weer binnengehaald. Dat wordt heerlijk smullen van boontjes en soep, maar wat kun je bakken met de groente uit jouw moestuin? Pompoen muffins natuurlijk! Net op tijd voor Halloween ;)

Speciaal dieet: zeker niet minder lekker!

By Ellen Bolhuis-Bosboom 6 months ago 344 Views No comments

Geef je binnenkort een feestje, en weet je niet meer zeker of je gasten bepaalde allergieën hebben? Of misschien weet je dat juist, en bak je speciaal voor hen een veganistische, gluten-, noten-, of lactosevrije taart of andere lekkernijen! Lees hier onze top drie allergenenvrije taart(decoratie) opties!

Herfstige Recepten: Chocolade biscuit

By Ellen Bolhuis-Bosboom 6 months ago 836 Views No comments

De vallende gouden bladeren brengen warme geuren met zich mee, doet de herfst jou ook zo denken aan kruidnagel, kaneel en anijs? De beste remedie tegen de buitenkou is natuurlijk het aanzetten van de oven! Lees in deze post over een van onze favoriete recepten voor een herfstige dag!

Herfstige Recepten: Mugcakes

By Ellen Bolhuis-Bosboom 7 months ago 337 Views No comments

De dagen worden korter, de nachten kouder. Des te meer de reden om jezelf lekker te verwennen met een lekker kopje warme thee taart! Lees in deze post over een heerlijk recept voor een herfstige dag!


Merken