Over ons

Ellen’s Creative Cakes en de hieraan gekoppelde online winkel ‘The CakeShop’ zijn opgericht door Ellen Monique Bosboom.  Ellen heeft al bijna 40 jaar ervaring in gespecialiseerde taartdecoratie.
Het bedrijf is gevestigd in Donderen, in het noorden van Drenthe, op slechts ca. 15km afstand tussen Groningen en Assen.

Als onderdeel van haar studie vertrok Ellen in 1983 naar Engeland. Zij kwam daar door collega's in aanraking met de opkomende hobby 'Sugarcraft'. Ellen had direct een passie voor het maken van ambachtelijke suikerbloemen en traditionele royal icing taarten en werd lid van het Britse Sugarcraft Guild.

Terug in Nederland was de stap naar het starten van haar eigen bedrijf, Ellen's Creative Cakes, gespecialiseerd in deze fijne decoratie technieken, al gauw gezet.

Nu, bijna 40 jaar na de eerste kennismaking, is Ellen's Creative Cakes uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van niet alleen bak- en taartdecoratie benodigdheden, maar tevens hét adres voor workshops, cursussen voor professionals, masterclasses en bijzondere gastdocenten.

Ellen is gediplomeerd Wilton en PME instructrice. Zij heeft les gehad van internationaal bekende docenten als Eddie Spence MBE, Alan Dunn, Ceri Griffiths, Kelvin Chua, Kristina Rado, Claudia Prati, Paddi Clark, Mark Tilling, Jan Clement-May, Pat Trunkfield, Tony Warren en vele anderen.

In de online winkel, the CakeShop, biedt Ellen u een bijzonder uitgebreid assortiment en levert zij aan consumenten en winkels, in binnen- en buitenland.

 

Merken