Verzenden

COVID19 - Update:

Door enorme drukte is er nog steeds vertraging in verwerking en aflevering van de bestellingen mogelijk. Wij vragen uw geduld en begrip indien onze reactie en de bezorging toch langer duurt dan u van ons gewend bent.

Wij verzenden momenteel wereldwijd met de service van PostNL en DPD. 

Voor Nederland gelden de volgende standaard tarieven tm 31.01.2022

  1. Brievenbuspakje – voor zendingen geschikt voor levering in de brievenbus t/m 2kg  -  €4.95 met traceercode
  2. Pakket – voor zendingen t/m 22kg - €6.95 per pakket. Voor zwaardere zendingen  t/m 25kg wordt het tarief van €6.95 + €2.95 extra berekend.

Gratis verzending voor bestellingen vanaf €50.00 incl. BTW mits ingelogd in uw account. Bij gebruik van een kortingscoupon geldt ook  het minimum bedrag van €50.00 incl. BTW na aftrek van de coupon.

Let op: om in aanmerking te komen voor gratis verzenden dient u wel ingelogd te zijn in uw account. Logt u niet in dan berekent het systeem de reguliere verzendkosten. De verzendkosten worden niet met terugwerkende kracht geretourneerd.

Cadeaubonnen worden per e-mail verstuurd en kunnen derhalve niet meetellen voor gratis verzending.

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden. 
PostNL: Wij verzenden maandag t/m vrijdag, PostNL levert ook op zaterdag bij u af, maar niet op maandag. In tijden van grote drukte kan ook hier vertraging ontstaan en kunnen wij niet garanderen dat uw pakket binnen 24 uur wordt geleverd. Zodra uw bestelling wordt aangemeld bij de vervoerder ontvangt u hiervan bericht.  U ontvangt automatisch een traceercode. Met deze code kunt u op www.tracktrace.nl uw pakket volgen en een indicatie van tijdstip van levering zien.  Deze informatie is vaak na 21.00 uur beschikbaar. Voor leveringen naar het buitenland is PostNL afhankelijk van de desbetreffende partners. Via de traceermail kunt u het pakket volgen en een afleverindicatie ontvangen.

Indien u niet thuis bent wordt de levering of bij de buren afgeleverd of afgeleverd bij de dichtsbijzijnde locatie van PostNL. Vanaf 16 oktober 2019 volgt er geen tweede poging tot bezorgen, maar kunt u de levering zelf afhalen bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt of contact opnemen via de gegevens op het achtergelaten kaartje. Let op: na 5 werkdagen wordt het pakket weer retour gezonden naar de CakeShop. Wilt u de zending alsnog ontvangen, dan bent u opnieuw verzendkosten verschuldigd. U kunt tijdens het invoeren van de bestelling ook kiezen voor een ander afleveradres. Mocht u hierbij hulp nodig hebben neemt u dan contact op.

DPD: Kiezen wij voor verzending via DPD dan wordt u door DPD op de hoogte gehouden van de bezorging. Bent u niet thuis dan kunt u zelf de leveringsdatum en plaats aanpassen of toestemming geven om het pakket op een veilige plaats achter te laten. Uw pakket kan ook door DPD naar het dichtsbijzijnde pakketpunt worden gebracht indien u niet thuis bent en geen verdere instructies heeft doorgegeven.

Wij kunnen uw pakket ook via andere vervoerders laten bezorgen. Neemt u hiervoor graag contact op met Ellen via info@ellenscreativecakes.nl.

Leveringsindicatie pakket*:
Nederland, België, Luxemburg 1-2 dagen
Duitsland, Denemarken, Frankrijk 2-3 dagen
Ierland, Italië, Portugal, Spanje, Tsjechië  4-14 dagen
Wij leveren over de hele wereld. Leveringsindicatie voor andere landen dan hierboven kunt u aanvragen via info@ellenscreativecakes.nl

Pakketpost Duitsland en België tot €75.00 en maximaal 25kg is €10.95. Wij verzenden gratis bij bestellingen vanaf €75.00 naar België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Gratis verzenden wordt alleen en automatisch aangeboden indien u ben ingelogd in uw account. Met ingang van 1 januari 2021 verzenden wij niet naar het Verenigd Koninkrijk en Noord Ierland.
Voor wederverkopers en grootverbruikers gelden andere normen.

Hier maakt u eenvoudig een account. Dit geeft u de mogelijkheid uw mandje en verlanglijstje beter te beheren en bestellingen, facturen etc in te zien. Wij sturen u alleen een email betreffende uw bestelling. U kunt zich apart opgeven voor de nieuwsbrief indien u op de hoogte wil blijven van ons nieuws en aanbiedingen.

* i.v.m. de maatregelen omtrent COVID-19, jaarlijkse kerstdrukte en extreme weersomstandigheden kunnen de leveringen langer duren en kunnen wij geen indicatie geven.
Mocht er een probleem met de levering zijn, neemt u dan contact op met info@ellenscreativecakes.nl

Merken