Verzenden

Wij verzenden momenteel wereldwijd met de service van DPD en alleen bij uitzonderingen met PostNL, het systeem geeft standaard PostNL aan, maar daar wijken wij dus vanaf. Mail ons als u beslist uw bestelling met PostNL wenst te ontvangen.

Voor Nederland gelden de volgende standaard tarieven.

  1. Brievenbuspost en brievenbuspakje – voor zendingen geschikt voor levering in de brievenbus van 0gr t/m 2kg  -  €4.95
  2. Pakket – voor zendingen t/m 20kg - €7.95 per pakket. Voor zwaardere zendingen vanaf 20kg wordt de zending gesplitst in kleinere pakketten en sturen we een betaallink voor extra verzendkosten.

Wij nemen de verzending voor onze rekening bij bestellingen vanaf €75.00 incl. BTW mits er wordt besteld als u bent  ingelogd in uw account. Bij gebruik van een kortingscoupon geldt ook  het minimum bedrag van €75.00 incl. BTW na aftrek van de coupon. 

Let op: om in aanmerking te komen voor gratis verzenden dient u wel ingelogd te zijn in uw account. Logt u niet in dan berekent het systeem de reguliere verzendkosten. De verzendkosten worden in dat geval niet met terugwerkende kracht geretourneerd.

Cadeaubonnen worden per e-mail verstuurd en kunnen derhalve niet meetellen voor gratis verzending.

Bestellingen geplaatst en betaald voor 15.00 uur worden indien mogelijk dezelfde dag verzonden. Het systeem laat automatisch verzending via MyParcel en met PostNL zien, wij kiezen echter vaak zelf de beste verzendmethode op dat moment. Indien u niet wilt dat wij met DPD of PostNL verzenden dan vernemen wij dat graag via een mail naar info@ellenscreativecakes.nl

DPD: Wij kiezen standaard voor verzending via DPD en wordt u door DPD op de hoogte gehouden van de bezorging. Bent u niet thuis dan kunt u zelf de leveringsdatum en plaats aanpassen of toestemming geven om het pakket op een veilige plaats achter te laten. Soms levert DPD op zaterdag af en standaard ook op maandag. Uw pakket kan ook door DPD naar het dichtsbijzijnde pakketpunt worden gebracht indien u niet thuis bent en geen verdere instructies heeft doorgegeven. Wilt u de bestelling afhalen bij een DPD parcelshop laat het dan graag weten en wij helpen u bij het kiezen van de meest handige locatie voor u.

PostNL: Wij verzenden, indien mogelijk, maandag t/m vrijdag, PostNL levert ook op zaterdag bij u af, maar niet op maandag. In tijden van grote drukte kan ook hier vertraging ontstaan en kunnen wij niet garanderen dat uw pakket binnen 24 uur wordt geleverd. Zodra uw bestelling wordt aangemeld bij de vervoerder ontvangt u hiervan bericht.  U ontvangt automatisch een traceercode. Met deze code kunt u op www.tracktrace.nl uw pakket volgen en een indicatie van tijdstip van levering zien.  Deze informatie is vaak na 21.00 uur beschikbaar. Voor leveringen naar het buitenland is PostNL afhankelijk van de desbetreffende partners. Via de traceermail kunt u het pakket volgen en een afleverindicatie ontvangen.

Indien u niet thuis bent wordt de levering of bij de buren afgeleverd of afgeleverd bij de dichtsbijzijnde locatie van PostNL. Vanaf 16 oktober 2019 volgt er geen tweede poging tot bezorgen, maar kunt u de levering zelf afhalen bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt of contact opnemen via de gegevens op het achtergelaten kaartje. Let op: na 5 werkdagen wordt het pakket weer retour gezonden naar de CakeShop. Wilt u de zending alsnog ontvangen, dan bent u opnieuw verzendkosten verschuldigd. U kunt tijdens het invoeren van de bestelling ook kiezen voor een ander afleveradres. Mocht u hierbij hulp nodig hebben neemt u dan contact op.

Wij kunnen uw pakket ook via andere vervoerders laten bezorgen. Neemt u hiervoor graag contact op met Ellen via info@ellenscreativecakes.nl.

Leveringsindicatie pakket - afhankelijk van de verzendservice, drukte etc. *:
Nederland, België, Luxemburg 1-2 dagen
Duitsland, Denemarken, Frankrijk 2-3 dagen
Ierland, Italië, Portugal, Spanje, Tsjechië  4-21 dagen, momenteel vertragingen in Ierland
Wij leveren over de hele wereld. Leveringsindicatie voor andere landen dan hierboven kunt u aanvragen via info@ellenscreativecakes.nl

Pakketpost naar België, maximaal 20kg is €11.50. Door een nieuwe tarievenlijst wisselt het verzendtarief naar het buitenland enorm. Wij nemen contact met u op voor de beste tarieven en brengen deze dan apart in rekening.

Gratis verzenden kunnen we momenteel niet meer aanbieden naar het buitenland, mocht dit in de toekomst veranderen dan zult u dat op deze pagina kunnen lezen en wordt het automatisch verwerkt mits u bent ingelogd in uw account.
Met ingang van 1 januari 2021 verzenden wij niet naar het Verenigd Koninkrijk en Noord Ierland.
Voor zakelijke klanten gelden andere verzendnormen.

Hier maakt u eenvoudig een account. Dit geeft u de mogelijkheid uw mandje en verlanglijstje beter te beheren en bestellingen, facturen etc in te zien. Wij sturen u alleen een email betreffende uw bestelling. U kunt zich apart opgeven voor de nieuwsbrief indien u op de hoogte wil blijven van ons nieuws en aanbiedingen. Klik hier voor de aanmelding

* i.v.m. plaatselijke stakingen, douanecontroles en extreme weersomstandigheden kunnen de leveringen langer duren dan u gewend bent en kunnen wij geen preciese indicatie geven.
Mocht er een probleem met de levering zijn, neemt u dan contact op met info@ellenscreativecakes.nl

Merken