Swipe to the left

Herfstige Recepten: Pompoen Muffins

Herfstige Recepten: Pompoen Muffins
By Ellen Bolhuis-Bosboom 10 months ago 718 Views No comments

Van pompoenen kun je allerlei lekkere dingen maken, maar wist je ook dat je kunt bakken met deze herfstgroente? Als je zelf geen moestuin hebt om ze in te verbouwen hebben de winkels ook nog eetbare pompoenen in de schappen liggen. Het leukste natuurlijk is om verse onbespoten pompoenen aan de kant van de weg te kopen!

Albert Heijn pompoen muffins

Op zoek naar een bijzonder recept met pompoen heb ik dit recept gevonden die ik graag wil delen, het is zelfs glutenvrij volgens Allerhande! Het recept met geroosterde pompoenstukjes, pecannoten, gember en kaneel zorgt voor een heerlijk warme geur die uit de oven (180°C) komt. Om de muffins helemaal af te maken kun je ze bakken in deze toepasselijke bakvormpjes! Je kunt ze natuurlijk ook versieren met oranje fondant en een groen steeltje. In dit recept worden ongezouten pecannoten gebruikt, maar hazel- en walnoten smaken natuurlijk ook erg goed. Klik op de afbeelding om het recept op de website van Allerhande (AH) te bekijken!

Het team van Ellen wenst je nog een fijne dag verder!

Wij zijn heel benieuwd wat je van de blog vindt. Laat je het ons weten? Dan kunnen wij de blog optimaliseren naar jullie smaak en mening. Stuur een mail naar info@ellenscreativecakes.nl of geef je mening in de reacties van de post. Jouw reactie zal ons een eind op weg helpen!

Merken