Swipe to the left

Herfstige Recepten: Chocolade biscuit

Herfstige Recepten: Chocolade biscuit
By Ellen Bolhuis-Bosboom 11 months ago 1136 Views No comments

Hieronder staat weer een van onze favoriete recepten om je even weer helemaal op te warmen. Deel in de comments jouw favoriete recepten of andere lekkernijen!

Chocolade Biscuit

De beste verwarming in huis is een lekkere cake die in de oven staat te bakken, toch? En wat is er nou beter dan luchtige, smeuïge chocolade cake om je weer even helemaal op te warmen. Je kunt deze chocolade biscuit maken van scratch, maar heb jij daar minder zin in hebben wij ook een heerlijke kant-en-klare biscuitmix waar je enkel nog eieren en water bij toe hoeft te voegen!

Voor een extra herfstige toevoeging kun je aan je mix onder andere nog een eetlepel kaneel, een halve theelepel espressopoeder, een snufje kruidnagelpoeder, een snufje speculaaskruiden of een halve theelepel vanille extract toevoegen. En vergeet natuurlijk niet de chocolade callets!

En terwijl je (te lang) op het afkoelen van de cake moet wachten, kun je de chocoladeglazuur maken die de taart écht af maakt! Ga je voor een drip cake, of een glazuur die je met een paletmes zorgvuldig over de taart smeert? De Squires Kitchen Icing Sugar is er perfect voor! Deze poedersuiker is vrij van maizena, gluten- en zuivelvrij én geschikt voor vegetariërs, kortom, geschikt voor iedereen.

Het team van Ellen's Creative Cakes wenst je nog een hele fijne dag!

Heb jij suggesties voor de blog, laat het ons weten! Mail naar: info@ellenscreativecakes.nl

Merken