Swipe to the left

CakeKruimels 19-1

CakeKruimels 19-1
By Ellen 2 years ago 332 Views

Welkom bij onze eerste nieuwsbrief van 2019.

Laten we beginnen om al onze klanten, vrienden en volgers een heel creatief, gezond en gelukkig 2019 te wensen.
We kijken er naar uit om velen van jullie te zien op een van de talrijke beurzen in het nieuwe jaar. Het lijken er komend jaar meer dan ooit. Wat betekent dat onze prachtige hobby nog steeds aan het groeien is. Heerlijk. Zelfs na 35 jaar.
Het was in oktober 2018 maar liefst 35 jaar geleden dat Ellen als een blok viel voor het maken van suikerbloemen.Fijne decoraties van suiker en bloemen maken doet ze nog steeds heel graag.

Voor 2018 stond de lancering van de nieuwe webshop echter centraal. Alles leek ervoor te moeten wijken. September j.l. gingen we over. Voor een aantal van jullie nog even wennen, want de gegevens mochten door de nieuwe Privacy wet niet meegenomen worden. Hierdoor moeten wij ook vele ‘oude’ trouwe klanten nog dagelijks vragen om een nieuw account aan te maken. Excuses, het is niet anders. Maar we zijn eindelijk live en vullen dagelijks de online vakken met producten die in het magazijn braaf liggen te wachten. Aangevuld met nieuwe geweldige materialen. Wij hebben een ontzettend groot assortiment. Jullie zeggen niet voor niets “Ellen heeft alles en anders weet ze er wel aan te komen.”
De livegang betekent wel dat er weer tijd is voor nieuwe cursussen in 2019. Wil je meer bezig zijn met de fijne decoraties in suiker of koud porselein dan zit je bij ons helemaal goed. Nieuwe workshops, cursussen, gastworkshops en ook nieuwe docenten, het belooft een mooi jaar te worden.

De naam CakeKruimels?.. nostalgisch..een heerlijk overblijfsel van de start van Ellen’s Creative Cakes ruim 20 jaar geleden. Wil je geen kruimel missen? Kies er dan voor om de nieuwsbrief regelmatig te ontvangen en vul je e-mail adres in onderaan de HOME pagina.
Afmelden kan altijd via de link in de nieuwsbrieven.

Happy Cake Decorating in the NEW YEAR!

Merken