Om dit seizoen van start te gaan, ontdek je hoe je de kippentaart van Sherry Hostler van de voorpagina maakt.
Tessa Whitehouse verdrijft de mythe dat je Royal Icing niet op een Biscuit taart kunt gebruiken met een prachtige gespikkelde Pasen-taart - vrienden en familie zullen dol zijn op de verrassing in het midden, vol met chocolade-eieren die worden onthuld wanneer je erin snijdt.
En de suikerbloemkenner, Paddi Clark, laat zien hoe je een mooie en eigentijdse krans van mimosa's in suikerpasta kunt maken.
Als u op zoek bent naar een showstopper, hebben we twee projecten in dit nummer die een fantastische kans bieden om uw vaardigheden uit te breiden.
Jan Clement-May laat je zien hoe je de personages uit The Wizard of Oz-film in suiker tot leven laat komen en Linda Garnham onthult hoe je een spectaculair Parijse herenhuis bouwt met pastillage.
Het huwelijksseizoen nadert en we hebben een selectie van frisse ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Ze gebruiken allemaal heel verschillende decoratietechnieken, inclusief met de hand geschilderde vogels, origami gemaakt van SFP, ranunculus bloemen, ruches, vergulding en eetbare pailletten. Als je erover denkt dit jaar je eigen taartenbedrijf te starten, lees dan het verhaal van bruidstaartontwerper Trudy Mitchell en ontdek haar tips voor het runnen van een succesvolle cake business.
Als je van bakken houdt, ben je dol op Karen Taylor's prachtige kitsch retro ovenontwerp. Ten slotte delen we een prachtige fotografische verzameling van Tala's bak- en cake-decoratieproducten van de laatste 100 jaar.
Aanvullende Informatie
EAN | 9771464903022 |
---|---|
Merk | Squires Kitchen |
Techniek / Toepassing | Nee |
Taal | Engels |
Schrijver | Nee |
Uitgever | B. Dutton Publishing Ltd. |
Uitgavejaar | 2014 |
Thema | Bladeren, Bloemen, Dieren, Sprookjes |
Feestdagen | Nee |
Landen & Steden | Nee |
Afmetingen | Nee |