tijdschrift, sugarcraft, voorjaar, biscuits, cookies, magazine, cakes,  squires, quarterly, kwartaal, blad, inspiratie, taartdecoratie, carlos, lischetti

Meer Views

Cakes & Sugarcraft 116 Spring 2012

Wees de eerste om dit product te waarderen

Lentenummer van Cakes & Sugarcraft uitgegeven door Squires Kitchen, voorjaar 2012

Normale prijs: € 7,50

Special Price € 2,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

AMCSX116

Of je nu een nieuwkomer bent in sugarcraft of je taartkennis wilt opfrissen, Cakes & Sugarcraft is hier om je te helpen. Op pagina 6 vindt je de basismaterialen en apparatuur die je nodig hebt om aan de slag te gaan en professionele resultaten te behalen, gevolgd door 25 inspirerende stap-voor-stapprojecten en recepten. Plus, als je hebt besloten dat dit het jaar is waarin je je taartvaardigheden naar een hoger niveau tilt met je eigen bedrijf, zorg dan dat potentiële klanten je op Google kunnen vinden met het artikel van Paula Wynne op pagina 82.

Er zijn tal van mogelijkheden om cake te maken en evenementen om naar uit te kijken in de komende maanden, waaronder Pasen, Moederdag etc.
Vintage stijl is nog steeds enorm populair Zo kun je erachter komen hoe je Lindy Smiths prachtige cover cupcakes op pagina 108 maakt. Een andere toptrend is het maken van koekjes, dus probeer Chloe Coker's vrolijke koekjes of bak jezelf gelukkig met het Snuggle Loaf van Kate Shirazi. Je vindt hier ook alles wat chocolade te bieden heeft, van William Curley's couture chocolademagneten tot simpele cognac truffels.

Carlos Lischetti's bijdrage is deze maand de Love Letter met stap voor stap beschrijving en de Spider Orchid van Shahril Shamsudin uit Maleisië mag je ook niet missen.

Het is verbazingwekkend hoezeer de wereld van het versieren van cake is veranderd sinds dit tijdschrift in november 1993 werd gelanceerd. Toen Sugarcraft werd genoemd, was het 40 pagina's lang en was het het eerste tijdschrift in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk. Achttien jaar later is bakken en taart versieren echt van de grond gekomen en we hebben zoveel materiaal van cake decorators van wereldklasse, zowel bijdragers als lezers, dat we het nauwelijks kunnen inpassen! 

Aanvullende Informatie

EAN 9771464903022
Merk Squires Kitchen
Techniek / Toepassing Bakken, Bloemenpasta (Gum paste), Chocolade, Cupcakes, Decoratie, Icing, Kleurstoffen, Koekjes, Modelleerpasta, Rolfondant
Taal Engels
Schrijver Nee
Uitgever B. Dutton Publishing Ltd.
Uitgavejaar 2012
Thema Bladeren, Bloemen, Dieren, Feestdagen, Seizoenen
Feestdagen Pasen
Landen & Steden Nee
Afmetingen Nee

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken