Een boek vol heerlijke recepten voor groot en klein gebak met chocolade in de hoofdrol die duidelijk beschreven en makkelijk te maken zijn. dit boek geeft alle informatie over technieken, ingrediënten en bovendien tips voor het opdienen.
In de inleiding is basisinformatie opgenomen over bereidingstechnieken, keukengerei, ingrediënten en serveertips.
Met chocoladetraktaties voor elke gelegenheid, feestelijke avondjes, het lunchtrommeltje, elegante taarten en geraffineerde desserts.
Hét handboek voor chocoholics
360 pagina's , Hardcover
ISBN 9789059209053
Aanvullende Informatie
EAN | 978059209053 |
---|---|
Merk | Overige merken |
Techniek / Toepassing | Chocolade |
Taal | Nederlands |
Schrijver | Nee |
Uitgever | Veltman Uitgevers |
Uitgavejaar | Nee |
Thema | Eten & Drinken |
Feestdagen | Nee |
Landen & Steden | Nee |
Afmetingen | Nee |