Squires Kitchen's Guide to Working with Chocolate is voor iedereen die iets met chocolade heeft, van beginner tot ver gevorderde
Met slechts wat basis materiaal en eenvoudige technieken laat Master Chocolatier Mark Tilling zien hoe bonbons, chocolade decoraties en desserts worden gemaakt
Elk stadium wordt laten zien aan de hand van stap voor stap begeleidingen met kleuren foto's
Er is onder andere aandacht voor:
- diverse manieren voor het temperen van chocolade
- eenvoudige technieken voor het maken van de prachtigste decoraties
- makkelijke en veelzijdige recepten voor het maken van desserts, truffles, cakes en cupcakes
Harde kaft.
72 pagina's
Schrijver: Mark Tilling
Uitgever: B.Dutton Publishing
ISBN: 9781905113187
Boeken, CD's en eetbare producten zijn uitgesloten van retournering
Aanvullende Informatie
EAN | Nee |
---|---|
Merk | Squires Kitchen |
Techniek / Toepassing | Chocolade |
Taal | Nee |
Schrijver | Nee |
Uitgever | Nee |
Uitgavejaar | Nee |
Thema | Nee |
Feestdagen | Nee |
Landen & Steden | Nee |
Afmetingen | Nee |