Working with Chocolate

Meer Views

Working with Chocolate

Wees de eerste om dit product te waarderen

Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate - Practisch chocolade boekje
€ 16,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

BK01A210-01

Squires Kitchen's Guide to Working with Chocolate is voor iedereen die iets met chocolade heeft, van beginner tot ver gevorderde
Met slechts wat basis materiaal en eenvoudige technieken laat Master Chocolatier Mark Tilling zien hoe bonbons, chocolade decoraties en desserts worden gemaakt

Elk stadium wordt laten zien aan de hand van stap voor stap begeleidingen met kleuren foto's
Er is onder andere aandacht voor:

  • diverse manieren voor het temperen van chocolade
  • eenvoudige technieken voor het maken van de prachtigste decoraties
  • makkelijke en veelzijdige recepten voor het maken van desserts, truffles, cakes en cupcakes

Harde kaft.

72 pagina's

Schrijver: Mark Tilling
Uitgever: B.Dutton Publishing

ISBN: 9781905113187

Boeken, CD's en eetbare producten zijn uitgesloten van retournering

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Squires Kitchen
Techniek / Toepassing Chocolade
Taal Nee
Schrijver Nee
Uitgever Nee
Uitgavejaar Nee
Thema Nee
Feestdagen Nee
Landen & Steden Nee
Afmetingen Nee

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken