sugarflowers, course, diploma, pme, suikerbloemen, diploma, cursus

Meer Views

PME Professional Course Sugarflowers op zaterdagen - start 9 september 2023

Wees de eerste om dit product te waarderen

PME Professional Course Sugarflowers - suikerbloemen cursus - in 4 zaterdagen, 1e les 9 september 2023

€ 325,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

PMESFZ

Deze cursus, opgezet door Knightsbridge PME Ltd, loopt door een grote hoeveelheid aan technieken heen.

De suikerbloemen module is één van de te volgen modules. Bij het volgen van alle drie modules ontvangt u ook een PME master certificaat.
Behandeld worden de basistechnieken in het maken van suikerbloemen op commerciële basis, suikerbloemen op draad en informatie met betrekking tot het zakelijke aspect.

We werken in een kleine groep van maximaal 4 personen voor een intensieve begeleiding en veel aandacht.

Bij het maken van het eindproject worden de bloemen in arrangementen verwerkt.
Voor een goed resultaat van het eindproject is huiswerk maken tussen de lessen door noodzakelijk. Hier is uiteraard materiaal voor nodig.

De materialen kit bevat een 17 delige selectie van materialen en bloem en blad uitstekers. Het kan voorkomen dat niet alle materialen aan bod komen tijdens de cursus. Tevens zullen er een aantal extra materialen nodig zijn om bloemen te maken zoals een rolstokje, werkbord, schuimpads, penselen, poederkleurstof.

De PME materialen kit bevat: ball tool, leaf veining tool, serrated cone tool (5/6 star), 16-petal- gerbera plunger 70 mm, rose leaf plunger 40mm, ivy leaf plunger 28 mm, blossom plunger 6 mm, petal cutter 75 mm, lily cutter 80 mm, freesia cutter 35 mm, calyx cutter 23 mm, cymbidium orchid cutter, cattleya orchid cutter, calyx cutter 60 mm, and 3 honeysuckle cutters 

Handig om een markeerstift mee te nemen om uw materialen te markeren aangezien iedereen met hetzelfde eigen materiaal werkt.

Na aanmelding én betaling is uw inschrijving definitief.
Diploma's worden alleen uitgereikt indien u alle lessen hebt gevolgd, het project afgerond is en de vereiste standaard behaald is.

Minimum aantal deelnemers is 2 personen. Maximum 4 personen. Indien de cursus geen doorgang kan vinden krijgt u hiervan tijdig bericht.

Mocht de cursus volgeboekt staan, klik dan op 'Waarschuw me' en u krijgt bericht zodra er een plaatsje vrijkomt of een nieuwe cursus online wordt gezet.

Wanneer: zaterdagen 9, 16, 30 september, 14 oktober 2023

Tijd: 9.30-16.00 uur

Prijs: €325.00 inclusief:

  • PME studentenkit (basis) en cursusboek
  • PME Creating Celebration Cakes & Sugar Flowers Book - wordt eenmalig per drie modules verstrekt
  • ingrediënten, bloemenpasta 2 pakjes, lijm
  • bloemendraad, basishoeveelheid
  • 1 rol bloementape
  • lijm
  • koffie/thee 

De materialenkit wordt aan het begin van de cursus uitgereikt en deze hoeveelheid is in principe voldoende voor de werkstukken. Maar mocht u meer ingrediënten, draad, stamens en tape nodig zijn, bijvoorbeeld voor het extra oefenen, dan kunt u dit tijdens de lessen of vooraf online aanschaffen.

Aanmelden voor de cursus kan uitsluitend via de CakeShop.Na het plaatsen van de bestelling kunt u deze cursus on-line via iDeal of via overmaking op bank rek. NL53RABO0 11 22 21 408 tnv Ellen's Creative Cakes, betalen. 

Het is niet mogelijk een workshop of cursus met Paypal te betalen ivm de hoge kosten, wij vragen u om uw begrip hiervoor. Mocht u wel de cursus betalen op deze wijze, dan wordt het bedrag teruggestort en wordt u vriendelijk verzocht het bedrag via de bank over te maken. Eventuele kosten worden doorberekend.

Het is niet mogelijk om bestellingen te combineren met de aanmelding van een cursus. Ook zijn er geen kortingsregelingen van toepassing op workshops en cursussen. Indien uw betaling niet is ontvangen binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, vervalt uw reservering. U ontvangt hiervan bericht per mail. Indien er plaats is kunt u zich opnieuw aanmelden.

Annuleringen: Mocht u moeten annuleren tot 1 week voor de cursus, dan wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd. Binnen deze tijd annuleren vervalt uw recht op restitutie. Wellicht kunt u in dit geval iemand anders blij maken met uw plaatsje. Door dit product te bestellen geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Knightsbridge PME Ltd
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Suikerbloemen
Locatie TaartAtelier, Norgerweg 208, Donderen
Docent Ellen Monique Bosboom
Taal Engels, Nederlands
Thema Nee
Allergenenvrij & Speciaal dieet Nee
Inhoud Nee
Verpakking Doos

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken