In het Kew-boek van Sugar Flowers leert sugarcraft-specialist Cassie Brown je hoe je prachtige, authentiek ogende bloemen en bladeren kunt maken met bloemenpasta (gum paste).
Leer hoe je prachtige boeketten en verbluffende sprays kunt maken, vanaf het begin van het ontkiemen van uw ideeën, geïnspireerd door de natuur en het maken van mallen van echte bloemen en bladeren tot het maken van bloemendecoraties met een exotisch of wild bloementhema voor een speciale gelegenheid.
Door duidelijke en beknopte stap-voor-stap instructies, legt Cassie elk facet van het maken van suikerbloemen uit, van het verkrijgen van een waardering van de bloem zelf, tot het voorbereiden van de bloempasta en het inkleuren ervan tot het bedraden van de bloemen tot een aantrekkelijk en realistisch boeket.
De methode voor het maken van elke afzonderlijke bloem wordt met verbluffende details gedemonstreerd, te beginnen met een 'geëxplodeerde bloem'-foto die elk van de afzonderlijke componenten illustreert en de technieken en trucs gebruikt die Cassie zelf toepast om haar prachtige bloemendisplays te creëren.
Het Kew-boek van Sugar Flowers is het perfecte boek voor de gevorderde sugarcrafter die zijn/haar vaardigheden wil ontwikkelen en het niveau naar een hoger segment wil tillen. Lezers met een bijzondere interesse in bloemen en planten zullen ook dol zijn op dit boek voor zijn minutieuze recreatie van flora in bloemenpasta (gum paste), en het boek wordt onderschreven door de Royal Botanic Gardens, Kew geeft extra geloofwaardigheid aan het verbluffende realisme van de bloemen dat Cassie Brown heeft nagebootst.
Voorwoord door Eddie Spence M.B.E. Eddie Spence MBE heeft een illustere carrière in het ontwerpen van zoetwaren en cake genoten en zijn superieure vaardigheden hebben hem de gelegenheid gegeven om vele taarten voor de koninklijke familie te versieren, waaronder Hare Majesteit de Koningin zelf.
Boeken, CD's en eetbare producten zijn uitgesloten van retournering
Aanvullende Informatie
EAN | 9781782214960 |
---|---|
Merk | Overige merken |
Techniek / Toepassing | Bloemenpasta (Gum paste), Koud porselein, Suikerbloemen |
Taal | Engels |
Schrijver | Cassie Brown |
Uitgever | Search Press |
Uitgavejaar | 2018 |
Thema | Bladeren, Bloemen |
Feestdagen | Nee |
Landen & Steden | Nee |
Afmetingen | Nee |