Naomi Yamamoto onthult haar kenmerkende technieken in deze prachtige, eigentijdse en uitgebreide gids voor het maken van suikerbloemen.
Naomi is een gerespecteerd artiest en al meer dan 30 jaar docent in het decoreren van taarten. Ze legt uit welke essentiële ingrediënten en materialen je nodig hebt om te beginnen en deelt ze haar basistechnieken voor het maken van suikerbloemen, van het vormgeven van bloemenpasta (gum paste) tot het gebruiken van de juiste kleuren voor een realistische uitstraling.
Dit boek behandelt de vijf meest populaire bloemen voor taartversiering: pioenrozen, rozen, tulpen, lelies en dahlia's
- 25 stap-voor-stap projecten voor iedereen van beginners tot enthousiaste sugarcrafters die hun vaardigheden willen uitbreiden
- gevolgd door instructies en gedetailleerde fotografie om u te helpen stap voor stap vele prachtige variaties van de bloem te maken met slechts een handvol gereedschappen.
Of je nu nieuw bent bij sugarcraft of gevorderd, Naomi's deskundige tips en technieken zullen je helpen talloze variëteiten onder de knie te krijgen en unieke suikerbloemen te maken die net zo mooi zijn als in het echt.
Met stapsgewijze beelden en verbluffende fotografie is dit een essentiële gids voor taartdecorateurs over de hele wereld.
Harde kaft: 216 pagina's
Boeken, CD's en eetbare producten zijn uitgesloten van retournering
Niet voor wederverkoop
Aanvullende Informatie
EAN | 978-1905113576 |
---|---|
Merk | Squires Kitchen |
Techniek / Toepassing | Bloemenpasta (Gum paste), Flexibele eetbare pasta, Koud porselein, Suikerbloemen |
Taal | Engels |
Schrijver | Naomi Yamamoto |
Uitgever | B. Dutton Publishing Ltd. |
Uitgavejaar | 2018 |
Thema | Bloemen |
Feestdagen | Nee |
Landen & Steden | Nee |
Afmetingen | Nee |
Klantbeoordelingen
Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer