cold, porcelain, porselein, Alyson, Reynolds, bloesems, vergeet-mij-nietjes, wilde bloemen, berberis, catkins, blauwe druifjes, lathyrus, hortensia's, appelbloesem, clematis, blauwe papaver, dubbele rode papaver, philadelphus, muurbloemen, camelia, magnol

Meer Views

Down the Garden Path - Cold Porcelain Flowers by Alyson Reynolds

Wees de eerste om dit product te waarderen

Tweede boek van Alyson Reynolds met bloesems, vergeet-mij-nietjes, wilde bloemen, berberis, catkins, blauwe druifjes, lathyrus, hortensia's, appelbloesem, clematis, blauwe papaver, dubbele rode papaver, philadelphus, muurbloemen, camelia, magnolia, helleborus, pieris, escallonia en meer
€ 24,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

9780957155411

Als de natuur overgaat van het voorjaar naar de zomer en je wandelt langs het tuinpad...

Alyson Reynolds neemt je mee in haar tweede boek vol bloemen gemaakt van koud porselein met een prachtige selectie aan voorjaars en zomerbloemen, klein en groot.

Met 24 prachtig geillustreerde en gefotografeerde bloemen met stap voor stap instructies om bloemenmakers van elk niveau te inspireren om deze prachtige bloemen na te bootsen in koud porselein of in suikerwerk (gum paste).

Dit boek bevat veel tips en technieken om toe te passen op de bloemen in dit boek en met wat aanpassing ook op andere bloemen.

Alyson laat je diverse arrangementen en boeketten zien om na te maken of om je eigen stijl van bloemschikken te ontwikkelen.

Het boek beschrijft bij elke bloem welke uitstekers, kleuren en materialen gebruikt zijn. Voor de liefhebber staan de templates van de uitstekers achter in het boek.

De meeste uitstekers, door Alyson ontworpen, zijn verkrijgbaar in onze webshop of zijn nog te bestellen (hou dan wel rekening met een lange levertijd).

102 pagina's

De harde kaft is voorzien van een spiraalband. Handig in gebruik om de beschrijvingen erbij te hebben, terwijl de bloemen gemaakt worden.

Aanvullende Informatie

EAN 9780957155411
Merk Overige merken
Techniek / Toepassing Koud porselein, Suikerbloemen
Taal Engels
Schrijver Alyson Reynolds
Uitgever Nee
Uitgavejaar 2012
Thema Bladeren, Bloemen
Feestdagen Nee
Landen & Steden Nee
Afmetingen 200mm x210mm

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Merken