animation, sugar, figures, carlos, lischetti, modelling

Meer Views

Animation in Sugar - Take 2 by Carlos Lischetti

Wees de eerste om dit product te waarderen

De bijzondere stijl van modelleren door Carlos Lischetti in zijn 2e boek.
€ 27,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

9781905113514

Leer het modelleren van de meester in je eigen keuken! Na het fenomenale succes van zijn debuut titel, keert Carlos Lischetti terug met zijn langverwachte tweede boek, Animation in Sugar: Take 2.

Dit boek is een must-have voor iedere taart decorateurs. Animation in Sugar: Take 2 biedt 16 modelleer tuturials in Carlos Lischetti’s karakteristieke stijl, waaronder beroemde favoriete en nieuwe figuren. Carlos maakt gebruik van zijn uitgebreide ervaring met lesgegeven en begeleid je bij elke stap met zijn gemakkelijk te volgen instructies en de stap voor stap foto’s.

Het unieke creatieve proces wordt voor het eerst onthuld in dit boek. Carlos tweelingbroer Elio Lischetti illustreert alle personages op papier voordat Carlos ze tot leven brengt van suiker. Elio fotografeert daarna deskundig ieder model.

Daarnaast deelt Carlos in dit boek een eenvoudig recept voor koekjes met icing. Perfect om je taart project helemaal af te maken.

Carlos groeide op in Rosario, Argentinië en begon met het decoreren van taarten in 1990. Hij heeft zichzelf altijd gemotiveerd en heeft geprobeerd zoveel te leren als hij kon van ’s werelds beste sugarcrafters. Zijn nieuwsgierigheid bracht hem naar cursussen in Buenos Aires, Parijs en Londen. Tot hij de kans kreeg om les te gaan geven op diverse scholen in Argentinië en Europa en de kennis die hij in jaren heeft opgedaan te delen . Momenteel wordt zijn werk gepubliceerd in het Cakes & Sugarcraft Magazine en geeft hij les over de hele wereld.

Bevat 256 pagina’s.
In Engels.
Afmeting: 27 x 22,5 x 2,5 cm.
ISBN: 9781905113514

Boeken, CD's en eetbare producten zijn uitgesloten van retournering

Aanvullende Informatie

EAN 9781905113514
Merk Overige merken
Techniek / Toepassing Boetseren / Modelleren
Taal Engels
Schrijver Carlos Lischetti
Uitgever B. Dutton Publishing Ltd.
Uitgavejaar 2017
Thema Nee
Feestdagen Nee
Landen & Steden Nee
Afmetingen Nee

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Merken