Working with Chocolate

Mehr Ansichten

Working with Chocolate

Bewerten Sie dieses Produkt als Erster

Squires Kitchen’s Guide to Working with Chocolate - Practisch chocolade boekje
16,95 €

Verfügbarkeit: Auf Lager

BK01A210-01

Squires Kitchen's Guide to Working with Chocolate is voor iedereen die iets met chocolade heeft, van beginner tot ver gevorderde
Met slechts wat basis materiaal en eenvoudige technieken laat Master Chocolatier Mark Tilling zien hoe bonbons, chocolade decoraties en desserts worden gemaakt

Elk stadium wordt laten zien aan de hand van stap voor stap begeleidingen met kleuren foto's
Er is onder andere aandacht voor:

  • diverse manieren voor het temperen van chocolade
  • eenvoudige technieken voor het maken van de prachtigste decoraties
  • makkelijke en veelzijdige recepten voor het maken van desserts, truffles, cakes en cupcakes

Harde kaft.

72 pagina's

Schrijver: Mark Tilling
Uitgever: B.Dutton Publishing

ISBN: 9781905113187

Boeken, CD's en eetbare producten zijn uitgesloten van retournering

Zusätzliche Information

EAN Nein
Marke Squires Kitchen
Methode / Nutzung Schokolade
Sprache Nein
Verfasser Nein
Verleger Nein
Erscheinungsjahr Nein
Thema Nein
Ferien Nein
Länder & Städte Nein
Maße Nein

Kundenreviews

Schreiben Sie Ihr eigenes Review

Nur registrierte Benutzer können Bewertungen schreiben. Bitte loggen Sie sich ein oder registrieren Sie sich

Sie könnten auch an folgenden Produkten interessiert sein

brands