Wilton Method™ Flowers & Cake Design

Meer Views

Wilton Method™ Flowers & Cake Design

Wees de eerste om dit product te waarderen

Wilton cursus Royal Icing - bloemen en decoraties spuiten met eiwitglazuur, start 10 februari 2020
€ 125,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

WM-FCD

De Wilton Method™ Flowers and Cake Design Course is een vervolgcursus die gevolgd kan worden na de basis cursus van Wilton, Building Buttercream Skills.

Ontwerp en maak een professioneel uitziende taart. Leer hoe met diverse kleuren en royal icing, verschillende bloemen en de mooiste decoraties gemaakt worden.
Leer prachtige viooltjes, rozenknopjes en de beroemde Wilton Rose maken, én verschillende spuittechnieken zoals een Basketweave, Cornelli lace, Brush Embroidery en nog veel meer…
In het eindproject brengt men het geleerde in praktijk door middel van een eigen ontworpen eindtaart.

Data: maandagen: 10 en 17 februari, 2 en 9 maart 2020

Tijd: 19.00-21.15 uur
Cursusprijs is inclusief materialen kit, cursusboek, koffie/thee

De kit bevat geen ingrediënten. Deze zullen nog wel aangeschaft moeten worden om in de les en thuis mee aan het werk te gaan en om de eindtaart te kunnen maken.
Benodigdheden: ingrediënten voor het maken van de Royal Icing, Botercrème en de eindtaart, cakeboard en doos.

Wilton Course 2 kit - Flowers and Cake Design

    Inhoud:
  • Practice Board & Practice Sheets
  • Disposable Decorating Bags 30cm (12x)
  • Wave Flower Former (2pc set)
  • Parchment Triangles 38cm (6x)
  • Plastic Flower Nail 3.8cm
  • Course 2 Tips (1, 2, 3, 12, 14, 21, 47, 59s, 104-2ea, 352, 366)
  • Decorating Brush
  • Flower Template stickers (4pc set)
  • Lily Nail set (2pc set)(2x)
  • Lily Stamens (6pc set)
  • Silver Foil Squares (6x)
  • Twist Quick coupler (3x)
  • Tapered Spatula 22.8cm

Mocht de cursus geen doorgang kunnen vinden, dan krijgt u hiervan tijdig bericht.

Aanmeldingen:
Na het plaatsen van de bestelling kunt u deze cursus on-line via iDeal of via overmaking op bank rek.NL53RABO011 22 21 408 tnv Ellen's Creative Cakes, betalen. Tijdens openingsuren kunt u natuurlijk ook uw cursus contant of met de pin betalen.
Betalingen met Paypal worden niet geaccepteerd en teruggestort ivm hoge kosten van Paypal  met inhouding van €5.00 administratie kosten.

Materialen kunnen niet samen met aanmeldingen worden opgegeven, tenzij hiervoor apart de verzendkosten worden overgemaakt.


Annuleringen:
Mocht u moeten annuleren tot 1 maand voor de workshop, dan wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd. Hiervoor worden €5.00 aan administratiekosten berekend. Binnen deze tijd annuleren vervalt uw recht op restitutie. Wellicht kunt u in dit geval iemand anders blij maken met uw plaatsje.

Met het bestellen van dit product geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Wilton
Techniek / Toepassing Icing
Locatie TaartAtelier, Norgerweg 208, Donderen
Docent Ellen Monique Bosboom
Taal Engels, Nederlands
Thema Bloemen
Allergenenvrij & Speciaal dieet Nee
Inhoud Nee
Verpakking Doos

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken