SK Glucose stroop. Voor het maken van uw eigen suikerpasta en chocolade modelleer pasta's. Glucose siroop is een essentieel ingrediënt voor het maken van stevige royal icing constructies.
Vloeibare glucose is tevens het magische ingrediënt in het recept van Delia Smith's Chocolate Truffle Torte.
Ingrediënten: glucosestroop
Kan sporen van Supher Dionide en noten bevatten.
Geschikt voor vegetariërs. De ingrediënten bevatten geen gluten.
Voor gebruik in suikerkunst en recepten waarin glucose gebruikt wordt. Na opening binnen 6 maanden gebruiken.
Inhoud 375gr
Aanvullende Informatie
EAN | 5052338043490 |
---|---|
Merk | Squires Kitchen |
Techniek / Toepassing | Bloemenpasta (Gum paste), Botercrème, Candy |
Allergenenvrij & Speciaal dieet | Geschikt voor vegetariërs, Glutenvrij |
Inhoud | 375 gr |
Smaak | Neutraal |
Verpakking | Potje |
Klantbeoordelingen
Schrijf je eigen recensie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer