Soft backed boek met 22 bruidstaarten voorzien van stap voor stap instructies. Behandeld worden enkel, meerlaagse en chocolade taarten gedecoreerd met rolfondant.
Basis informatie inclusief recepten, materiaaluitleg en informatie omtrent het gebruik van pilaren, standaards en seperators.
Voor zowel beginners als gevorderden.
Voor zowel beginners als gevorderden.
Auteur: Karen Goble
Zachte kaft 112 pagina's
Afmeting boek: 21,5 x 28 cm
Engelstalig
Zusätzliche Information
EAN | 9781847734242 |
---|---|
Marke | Overige merken |
Methode / Nutzung | Nein |
Sprache | Englisch |
Verfasser | Nein |
Verleger | Nein |
Erscheinungsjahr | Nein |
Thema | Nein |
Ferien | Nein |
Länder & Städte | Nein |
Maße | Nein |
Kundenreviews
Schreiben Sie Ihr eigenes Review
Nur registrierte Benutzer können Bewertungen schreiben. Bitte loggen Sie sich ein oder registrieren Sie sich