premium, robert, haynes, dust, poeder, kleurstof

Meer Views

Premium Edible Colouring Dust By Robert Haynes – Cool Blue 10ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

Fijne lichtblauwe poederkleurstof zonder Titanium Dioxide E171
€ 4,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

DRH045

Een verbluffend premium assortiment gekleurde poederkleurstoffen die speciaal door Robert zijn gekozen. De eetbare poederkleuren evenaren de natuur, waardoor je het vertrouwen krijgt om de schoonheid van moeder natuur terug te laten komen in je eigen gemaakte, eetbare kunst. Geschikt voor suikerbloemen en alle andere toepassingen waarbij je eetbare poederkleurstoffen zal gebruiken.

Alle kleurstoffen zijn vervaardigd zonder toevoeging van E171, titanium dioxide, waarbij de helderheid bewaard is gebleven. Ze zijn van premium kwaliteit, superfijn, klontervrij, hebben een sterk pigment en zijn eetbaar. Alle ingrediënten zijn FDA goedgekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen van de EG.

Ingrediënten: Suiker, Br. Blue FCF E133, Tricalcium Phosphaat E341, CMC E466, Arabisch Gom E414, Rijstzetmeel, Aardappelzetmeel

Bewaaradvies: Bewaren in een koele omgeving, uit de buurt van zonlicht en hitte. Buiten bereik van kinderen houden.
Allergenen: Alle producten zijn vervaardigd op apparatuur die mogelijk pinda's, noten, melk, eieren, tarwe, sojabonen, vis en schaaldieren verwerkt. Het is mogelijk dat ze sporen van deze producten kunnen bevatten.

Dieetinformatie: Glutenvrij. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Vrij van melkproducten. Geen dierlijke ingrediënten.

Houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum indien op de juiste manier bewaard. De productiedatum is vermeldt op de verpakking.

Kleurstoffen met de additieven E102, E104, E110, E122, E124 en E129, hebben een etiket met de melding: "kan een negatief effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen". Vervaardigd in samenwerking met Sugarin India.

Inhoud: 10ml
Op aanvraag verkrijgbaar in een grote pot van 50ml

Verpakking: Polystyreen potje met HDPE dop (high-density polyethylene).

Aanvullende Informatie

EAN 8904385800250
Merk Sugar Flower Studio
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Flexibele eetbare pasta, Kleurstoffen, Koud porselein, Marsepein, Modelleerpasta, Rolfondant, Suikerbloemen
Allergenenvrij & Speciaal dieet Bevat geen E171, Geschikt voor veganisten, Geschikt voor vegetariërs, Glutenvrij, Kan sporen van ei bevatten, Kan sporen van gluten bevatten, Kan sporen van melk bevatten, Kan sporen van noten bevatten., Kan sporen van soja bevatten
Eetbaar Ja
Inhoud 10 mL
Kleur Blauw
Verpakking Potje
Afmetingen Nee

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Merken