sugarflowers, course, diploma, pme, suikerbloemen, diploma, cursus

Meer Views

PME Professional Course Sugarflowers INTENSIEF

Wees de eerste om dit product te waarderen

PME Professional Course Sugarflowers - suikerbloemen cursus - Intensief start dinsdag 9 juli 2024

€ 395,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

PMESF-INT

Welkom bij onze suikerbloemencursus! Bij de PME Professional Diploma-cursus, ontwikkeld door PME Cake Ltd, nemen we je mee door een boeiende reis vol met creatieve technieken.

Een van de meest geliefde modules is onze suikerbloemenmodule. Bij het succesvol afronden van de module hoort ook een diplomacertificaat. Als je ervoor kiest om alle drie de modules te volgen, ontvang je het felbegeerde PME Master Certificaat.

In deze cursus leggen we de nadruk op essentiële technieken voor het vervaardigen van prachtige suikerbloemen met een commerciële inslag, het werken met suikerbloemen op draad, en inzicht in de zakelijke aspecten van deze kunstvorm.

Onze lessen worden bewust gehouden in kleine groepen van maximaal 2 deelnemers, wat zorgt voor een intensieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Je instructeur, Ellen, is al sinds 2010 gecertificeerd als PME Diploma-instructrice en heeft een schat aan ervaring die teruggaat tot 1983 in het maken van suikerbloemen. Sinds 1995 deelt ze haar kennis en passie door middel van diverse workshops en cursussen.

Bovendien kun je bij Ellen ook terecht voor het maken van bloemen van koud porselein en waferpapier (ouwel/eetpapier) en kunstwerken van Royal Icing. Bij de PME Diploma Cursus SugarFlowers ligt de focus echter op suikerbloemen, waar Ellen in uitblinkt.

Om een verbluffend eindproject te creëren, binden we de bloemen tot verschillende arrangementen. Voor optimale resultaten is het belangrijk om tussen de lessen door veel huiswerk te maken. Uiteraard heb je hier materialen voor nodig.
Onze materialenkit bevat een selectie van maar liefst 17 verschillende materialen en bloem- en bladuitstekers. Het kan voorkomen dat we niet alle uitsteekvormen in de cursus behandelen, maar we zorgen ervoor dat je alles hebt wat je gaat gebruiken.

Daarnaast zul je een aantal extra benodigdheden nodig hebben, zoals een rolstokje, een werkblad, schuim(foam)pads, penselen en poederkleurstof.
Maak je geen zorgen, we bespreken deze extra materialen tijdens de eerste les, zodat je goed voorbereid bent om de cursus met vertrouwen te volgen. Je kunt dan materialen die ontbreken ook tijdens de les kopen.

We kijken ernaar uit om je passie voor suikerbloemen te delen en je te begeleiden op een creatieve en boeiende reis! Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de magische wereld van suikerbloemen.

De PME materialen kit bevat: ball tool, leaf veining tool, serrated cone tool (5/6 star), 16-petal- gerbera plunger 70 mm, rose leaf plunger 40mm, ivy leaf plunger 28 mm, blossom plunger 6 mm, petal cutter 75 mm, lily cutter 80 mm, freesia cutter 35 mm, calyx cutter 23 mm, cymbidium orchid cutter, cattleya orchid cutter, peony cuter set, calyx cutter 60 mm, and 3 honeysuckle cutters

Handig om een markeerstift mee te nemen om je materialen te markeren aangezien iedereen met hetzelfde eigen materiaal werkt. Na aanmelding én betaling is je inschrijving definitief.
Diploma's worden alleen uitgereikt indien je alle lessen hebt gevolgd, het project afgerond is en de vereiste standaard behaald is, dit is zonder het maken van huiswerk niet mogelijk. Hou dus wel rekening met je planning.

Maximum aantal deelnemers is 2 personen. Mocht de cursus volgeboekt staan, klik dan op 'Waarschuw me' en je krijgt bericht zodra er een plaatsje vrijkomt of een nieuwe cursus online wordt gezet.

Let op: deze cursus is intensief. Wil je meedoen, neem dan eerst graag contact op of het iets voor je is.
Wanneer: dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli 2024

Tijd: 9.15-15.30 uur

Prijs: €395.00 inclusief:

  • PME studentenkit (basis) en cursusboek
  • ingrediënten: bloemenpasta
  • eetbare lijm
  • bloemendraad, basishoeveelheid
  • 1 rol bloementape
  • koffie/thee
  • certificaat (mits aan de voorwaarden is voldaan natuurlijk)

De materialenkit wordt aan het tijdens de cursus uitgereikt en deze hoeveelheid is in principe voldoende voor de werkstukken. Maar mocht je meer ingrediënten, draad, stamens en tape nodig zijn, bijvoorbeeld voor het extra oefenen, dan kun je dit tijdens de lessen of vooraf in onze webshop online aanschaffen.

Aanmelden voor de cursus kan uitsluitend via de CakeShop. Na het plaatsen van de bestelling kun je deze cursus on-line via iDeal of via overmaking op bank rek. NL53RABO0 11 22 21 408 tnv Ellen's Creative Cakes, betalen.

Het is niet mogelijk een workshop of cursus met Paypal te betalen ivm de hoge kosten, wij vragen je om begrip hiervoor. Mocht je wel de cursus betalen op deze wijze, dan wordt het bedrag teruggestort en wordt u vriendelijk verzocht het bedrag via de bank over te maken. Eventuele kosten worden doorberekend.

Het is niet mogelijk om bestellingen te combineren met de aanmelding van een cursus. Ook zijn er geen kortingsregelingen van toepassing op workshops en cursussen.

Annuleringen: Mocht je moeten annuleren tot 1 week voor de cursus, dan wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd. Binnen deze tijd annuleren vervalt het recht op restitutie. Wellicht kun je in dit geval iemand anders blij maken met het plaatsje.

Door dit product (cursus) te bestellen geef je aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk PME Cake Ltd
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Suikerbloemen
Locatie TaartAtelier, Norgerweg 208, Donderen
Docent Ellen Monique Bosboom
Taal Engels, Nederlands
Thema Nee
Allergenenvrij & Speciaal dieet Nee
Inhoud Nee
Verpakking Doos

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken