PME Professional Course Sugarflowers

Meer Views

PME Professional Course Sugarflowers

Wees de eerste om dit product te waarderen

Module suikerbloemen uit de PME Professional Course - 4 x overdag

€ 325,00

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

PMESF

Deze cursus, opgezet door Knightsbridge PME Ltd, loopt door een grote hoeveelheid aan technieken heen. De suikerbloemen module is één van de te volgen modules.

Bij het volgen van alle drie modules ontvangt u ook een PME master certificaat.

Behandeld worden de basistechnieken in het maken van suikerbloemen op commerciële basis, suikerbloemen op draad en informatie met betrekking tot het zakelijke aspect.

De bloemen die we tijdens deze cursus maken zijn: Roos, lelietje van dalen, anjer, cattleya en cymbidium orchidee, bramen, bloesem, jasmijn, kamperfoelie, grote lelie, gerbera, anjer en divers bladgroen.

Handig om een markeerstift mee te nemen om uw materialen te markeren aangezien iedereen met hetzelfde eigen materiaal werkt.
Bij het maken van het eindproject worden de bloemen in arrangementen verwerkt.
Voor een goed resultaat van het eindproject is huiswerk maken tussen de lessen door noodzakelijk. Hier is uiteraard materiaal voor nodig.

Bloemenpasta, draad en lijm is voor algemeen gebruik aanwezig tijdens de lessen.

Vanwege het intensieve karakter van de cursus is het belangrijk de uitstekers van de bloemen die u kiest voor uw eindproject en gereedschap zelf in uw bezit te hebben. De meest gebruikte uitstekers zullen in de studentenkit te vinden zijn, er kunnen echter ook andere PME uitstekers gebruikt worden. Dit is in overleg.

Na aanmelding én betaling is uw inschrijving definitief. Diploma's worden alleen uitgereikt indien het project afgerond is en de vereiste standaard behaald is.

Minimum aantal deelnemers is 2 personen. Indien de cursus geen doorgang kan vinden krijgt u hiervan tijdig bericht.

Mocht de cursus volgeboekt staan, klik dan op de  'Waarschuw me' notificatie en u krijgt bericht zodra er een plaatsje vrijkomt of een nieuwe cursus online wordt gezet.

Data:  ivm de coronacrisis uitgesteld. Heb je interesse voor het volgen van deze cursus kun je dat aangeven via de waarschuw me functie. Zo krijg je als eerste bericht van nieuwe data.
Tijd: ca.9.30-15.45 uur

Prijs is inclusief:

PME studentenkit (basis)
PME cursusboek
PME Creating Celebration Cakes & Sugar Flowers Book - Sugarcraft Cake Decorating (wordt eenmalig tijdens de drie modules verstrekt)
Ingrediënten, o.a. Gum Paste 2 pakjes á 200gr
Bloemendraad
1 rol PME bloementape groen
koffie/thee

Aanmeldingen: Aanmelden voor de cursus kan uitsluitend via de CakeShop.Na het plaatsen van de bestelling kunt u deze cursus on-line via iDeal of via overmaking op bank rek. NL53RABO0 11 22 21 408 tnv Ellen's Creative Cakes, betalen. Tijdens openingsuren kunt u natuurlijk ook uw cursus contant of met de pin betalen. We kunnen u dan ook helpen de bestelling te plaatsen.

Het is niet mogelijk een workshop of cursus met Paypal te betalen ivm de hoge kosten, wij vragen u om uw begrip hiervoor. Mocht u wel de cursus betalen op deze wijze, dan wordt het bedrag teruggestort en wordt u vriendelijk verzocht het bedrag via de bank over te maken.

Het is niet mogelijk om bestellingen te combineren met de aanmelding van een cursus. Ook zijn er geen kortingsregelingen van toepassing op workshops en cursussen. Indien uw betaling niet is ontvangen binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, vervalt uw reservering. U ontvangt hiervan bericht per mail. Indien er plaats is kunt u zich opnieuw aanmelden.

Annuleringen: Mocht u moeten annuleren tot 1 maand voor de cursus, dan wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd met inhouding van €5.00 administratiekosten. Binnen deze tijd annuleren vervalt uw recht op restitutie. Wellicht kunt u in dit geval iemand anders blij maken met uw plaatsje.

Door dit product te bestellen geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Knightsbridge PME Ltd
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Suikerbloemen
Locatie TaartAtelier, Norgerweg 208, Donderen
Docent Ellen Monique Bosboom
Taal Engels, Nederlands
Thema Nee
Allergenenvrij & Speciaal dieet Nee
Inhoud Nee
Verpakking Doos

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken