NY CAKE Stiletto High Heel Shoe Kit By Lisa Mansour

Meer Views

NY CAKE Stiletto High Heel Shoe Kit By Lisa Mansour

Wees de eerste om dit product te waarderen

Complete Stiletto High Heel Shoe set
€ 49,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

NY303

Maak in een handomdraai modieuze stiletto-schoenen met Lisa Mansour, een bekroonde expert in taartdecoratie.

Lisa is als Wilton Method Instructor verschenen op Not My Mama's kookprogramma op The Cooking Channel en Martha Stewart Radio plus nog veel meer.

Inbegrepen in deze kit: Silicone Mallen met Stiletto Hoge Hiel (gemaakt van silicone van voedingskwaliteit).  Sjablonen voor de schoen, hiel en teen riem.
Dit alles, verpakt in een stijlvolle zwarte schoenendoos.
De schoenenhak kan worden gemaakt met chocolade, isomalt, sugarpaste of gumpaste. De voltooide schoen meet ongeveer: 4.5 "hoog (11.4cm)

Instructies:

1. Smeer eerst de silicone-hakvorm in met wat plantaardig vet (bakvet). Als dit klaar is, kneed je de sugarpaste (fondant en plaats deze in de mal.) Gebruik een schuine spatel met een dunne rand en ga in de mal om overtollige suikerpasta te verwijderen. Als je klaar bent, plaats je het in de vriezer gedurende 10 minuten, dit zal versnellen de uithardingstijd van de suikerpasta.

2. Plaats de hielvorm ondersteboven en maak deze los op het werkoppervlak. Om ervoor te zorgen dat de hiel de juiste hoogte heeft, kan het nodig zijn om de hiel uit te rekken door deze uit te rekken. Buig de hak voorzichtig en langzaam met je wijsvinger en duim tot hij dezelfde hoogte heeft als de droogmal van piepschuim.

3. Zodra de hiel de gewenste lengte heeft, plaatst u hem op uw werkoppervlak en laat u hem een ​​nacht of langer drogen als de tijd dit toelaat.

4. Voeg tylose aan sugarpaste toe. Tylose (CMC) laat je suikerpasta sneller, sterker en harder drogen. Gebruik een kleine deegroller, rol de suikerpasta dun (ongeveer ¼ inch (0,64 cm) dik). Plaats de tong op de suikerpasta en gebruik een snijwiel om het patroon uit te snijden.

5. Poeder uw droogvormer met maïszetmeel. Plaats de hiel omhoog aan de achterkant van de vormer en plaats de zool erop, plaats de hiel in lijn met de achterkant. Gebruik wat lijm of piping gel om de hiel aan de zool te bevestigen. Druk stevig op en zorg ervoor dat de zool en de hak zijn verbonden.

6. Maak een binnenzool door wat meer suikerpasta (dunner dan de zool) in te rollen en opnieuw het zoolspatroon op te sporen. Om de binnenzool te laten zien, trim de binnenzool enigszins, ¼ "(0.64cm) kleiner dan het patroon. Gebruik een stikgereedschap (quilting tool) om realistische details aan de binnenzool te maken.

7. Gebruik lijm of piping gel om de binnenzool aan de bestaande zool van uw schoen te bevestigen. Druk om stevig vast te maken.

8. Bepaal welk type schoen u aan het maken bent, open teen of gesloten teen. Voeg tylose toe aan je suikerpasta en rol opnieuw uit tot ongeveer ¼ (0.64cm) inch dik. Plaats de bijbehorende sjabloon en snij rond met een snijwiel of mes.

9. Gebruik lijm of piping gel om de hielriem aan de hiel en de eerder gemaakte zool te bevestigen.

10. Herhaal hetzelfde proces om de teen van de schoen te maken. Gebruik lijm of piping gel om te bevestigen en druk stevig om ervoor te zorgen dat de teen is verbonden met de zool. Als de schoen zijn vorm niet wil vasthouden, kun je papieren handdoeken of schuim gebruiken om de teen op te proppen zodat deze droogt. 11. Voeg naar wens versieringen toe om de schoen af ​​te werken.

Aanvullende Informatie

EAN 817277016326
Merk Overige merken
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Boetseren / Modelleren, Chocolade, Isomalt, Koud porselein, Marsepein, Modelleerpasta, Rolfondant
Afmetingen Nee
Aantal in verpakking Nee
Aantal per vorm Nee
Materiaal Nee
Rand Nee
Thema Mode
Feestdagen Nee
Landen & Steden Nee
Seizoenen Nee
Sport Nee
Vaatwasserbestendig Nee
Voedselveilig Ja

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Merken