katy, sue, creative, system, rope, kabel, silicone, mould, mold, CCS008

Meer Views

Katy Sue Creative Cake System - Rope Border

Wees de eerste om dit product te waarderen

Katy Sue Creative Cake System - Rope Border
€ 12,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

CCS008

Katy Sue Creative Cake System - Rope Border - kabel

Met de Katy Sue Mould Creative Cake System Rope Border kun je prachtige decoraties maken met de uitstraling van een royal icing taart. Deze mould is in samenwerking met cake ontwerper en internationaal docent Ceri Griffiths ontwikkeld. Combineer de diverse moulds in de Cake System serie en je hebt de fundamenten voor het decoreren van een look-a-like royal icing taart, maar dan van fondant!

Klassiek en strak dat is deze rope border! De rand kan gebruikt worden als decoratief element of als rand langs de taart. Het fijn gedetailleerde ontwerp van deze Katy Sue mould zorgt ervoor dat je iedere keer weer een perfect resultaat hebt.

De mould is gemakkelijk in gebruik en kan gebruikt worden met fondant, flower paste, modelleer pasta, marsepein, chocolade, snoep of gekookte suiker. Daarnaast is de mould ook geschikt voor knutsel projecten, je kunt hem namelijk gebruiken met koud porselein, zout deeg, klei en embossing poeder. We raden aan om de mould of voor voedsel projecten of voor knutsel projecten te gebruiken, niet beiden.

Hoe te gebruiken: druk de fondant in de mal en verwijder overtollige fondant zodat de randen zichtbaar worden. Draai de mal om en haal het figuur er voorzichtig uit. Indien nodig de mal vooraf poederen met maïzena om de fondant gemakkelijk uit de mal te krijgen.

Voor gebruik de mal wassen en drogen. De mould is geschikt voor de oven (tot 200°C/392°F) en geschikt voor de vaatwasser.

De Katy Sue moulds zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en worden gemaakt in hun eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk. De designs zijn van eigen ontwerp, zijn bekroond met meerdere awards in Amerika en het Verenigd Koninkrijk en dragen het copyright van Katy Sue Designs Ltd©.

Afmeting grote rope: circa 19,6 x 1 x 0,6 cm.
Afmeting medium rope: circa 19,6 x 0,7 x 0,5 cm.
Afmeting kleine rope: circa 19,6 x 0,5 x 0,4 cm.

Niet voor wederverkoop

Aanvullende Informatie

EAN 5060114806436
Merk Katy Sue Designs
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Marsepein, Rolfondant
Afmetingen Nee
Aantal in verpakking 1
Aantal per vorm Nee
Materiaal Siliconen
Rand Nee
Thema Nee
Feestdagen Nee
Landen & Steden Nee
Seizoenen Nee
Sport Nee
Vaatwasserbestendig Nee
Voedselveilig Ja

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken