koi, chua

Meer Views

Gastworkshop Kelvin Chua - Koi

Wees de eerste om dit product te waarderen

Masterclass Koi Karper & Lotus bloem door de winnaar van de Royal Icing Cake Master Award 2018 - Kelvin Chua - nieuwe datum zaterdag 2 april 2022

€ 220,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

WKKCKOI

Gastworkshop met Kelvin Chua -Koi Royal Icing & schilder technieken, geïnspireerd op de geweldige Japanse vissen, de Koi Karpers.Samen met diverse bloemen op een stapeltaart.

Nieuwe datum: zaterdag 2 april 2022 Tijd: 9.15 uur - 18.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur)

Plaats: Eetcafé Hoving, Dorpsweg 8, 9497PN Donderen

Alle workshops zijn inclusief ingrediënten zoals royal icing, rolfondant en materialen als dummies en taartborden.

Koffie/thee en een eenvoudige lunch is inbegrepen.Een vegetarische lunch of andere diëetwensen dienen van te voren te worden opgegeven. .

Er zijn uiteraard altijd materialen die u voor eigen gebruik kunt meenemen. Na opgave ontvangt u hiervan een lijst. Denk aan doekjes en bijvoorbeeld een (PME) tilting turntable. Wij verzorgen spuitmondjes, zakjes, potloden etc.

Overnachtingen en diners zijn voor eigen rekening. Parkeren is gratis en er is voldoende plaats. Nieuw: op de parkeerplaats voor het café zijn twee laadpalen beschikbaar voor het opladen van uw electrische auto.

Aanmeldingen:

In verband met de COVID-19 crisis ontvangen we wel graag de aanmeldingen maar wordt er pas een aanbetaling of volledige betaling gevraagd op het moment dat het duidelijk is dat de workshop door kan gaan.

Betalingen met Paypal worden niet geaccepteerd en teruggestort ivm hoge administratiekosten door Paypal.

Zodra het tijd is voor betalingen sturen wij bericht en kan de cursus zelf, of via een aparte iDeal link betaald worden (graag even contact opnemen voor een link via de mail), of contant in de winkel.

Annuleringen:

Voor nieuwe aanmeldingen geldt dat u momenteel niet een (aan)betaling doet. Zodra wij zekerheid hebben dat de workshop in normale omstandigheden veilig door kan gaan zullen wij u per mail om de betaling vragen.

Annuleren niet meer mogelijk is na het maken van de aanbetaling of volledige betaling vanaf februari 2022. Door de nieuwe situatie moet het duidelijk zijn voor de docent wanneer hij zijn vlucht kan boeken.  Vandaar dat wij pas om een (aan) betaling vragen als we weten dat het door kan gaan (uitzonderlijke situaties daargelaten). Bij een annulering na de betaling vervalt uw recht op annulering en kunt u de workshop wellicht doorverkopen.

Mocht u op dit moment reeds ingeschreven staan en beslist niet kunnen neem dan graag tijdig contact op (minimaal 1 maand voor de workshop datum).

Mochten wij genoodzaakt zijn de workshop te annuleren, dan ontvangt u uiteraard het volledige bedrag terug.

Met het bestellen van dit product geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Ellen's Creative Cakes
Techniek / Toepassing Icing
Locatie Eetcafé Hoving, Dorpsweg 8, Donderen
Docent Kelvin Chua
Taal Engels
Thema Bloemen, Dieren
Allergenenvrij & Speciaal dieet Nee
Inhoud Nee
Verpakking Nee

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Merken