clayflowers, sugarflowers, sugar, florist, porselein, herfst, autumn, chrysant, scabiosa, hypericum, ruscus, workshop, gastworkshop, arina

Meer Views

Gastworkshop Herfstboeket met Arina Ketting - 2 dagen

Wees de eerste om dit product te waarderen

2 daagse Gastworkshop - gegeven door Arina Ketting - Herfstboeket

€ 319,90

Beschikbaarheid: Op voorraad

WKAK-AUT-2DG

Duik de Herfst in met Arina.

In twee dagen gaan we een prachtig herfstgetint boeket maken met Arina Ketting. 

Arina komt van vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober 2022 drie dagen lang een bloemenworkshop verzorgen. Aangezien 3 dagen niet voor iedereen mogelijk is gaan we ook de mogelijkheid bieden een deel van de workshop in 2 dagen te doen.

Op de foto ziet u een collage van de herfstbloemen en bladeren, waaronder een Bolchrysant, Crocosmia, Hypericumbesjes, Herfstbladeren

Tijd: elke dag van 9.00 uur - 17.30 uur (inloop vanaf 8.45 uur)

Datum: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022

Minimum: 6 personen

Maximum: 10 personen

Plaats: 
Eetcafé Hoving
Dorpsweg 8
9497PN Donderen

Het is mogelijk om in suiker (gumpaste) of koud porselein te werken en u neemt de bloemen uiteraard mee naar huis.
Na aanmelding graag opgeven ‘suikerbloemen’ of ‘koud porselein' d.m.v. het sturen van een korte mail.

NB: in tegenstelling tot eerdere gastworkshops zijn de workshops inclusief ingrediënten zoals bloemenpasta of koud porselein, maar exclusief uitsteekvormen, veiners, kleurstoffen, draad en tape. Voor aanvang van de workshop krijgt u een lijst met benodigdheden. Deze zijn van te voren aan te schaffen via de webshop.

Koffie/thee en een lekkere lunch is inbegrepen. Een vegetarische lunch of andere diëetwensen dienen uiterlijk een week van te voren te worden opgegeven. .

De workshops zijn exclusief materialen, uitstekers en veiners. U neemt uw eigen werkmateriaal mee (bordje, rolstok, tools, draad, tape etc.) Materialenlijst, als checklist,  is beschikbaar voor aanvang van de workshop.

Eventuele overnachtingen en diners zijn voor eigen rekening. Aanrader: zoek een slaapplaats  in de buurt van Donderen op: https://www.bedandbreakfast.nl/ . De plaatsen Vries en Bunne zijn op ca. 3km, Eelde 5km en Norg 7km afstand van Donderen.

Aanmeldingen:

Tijdens het plaatsen van de bestelling kunt u deze 2-daagse workshop on-line via iDeal of via overmaking op bank rek. NL53RABO011 22 21 408 tnv Ellen's Creative Cakes, betalen. Bij bankovermaking graag uiterlijk 23 september het volledige bedrag overmaken. Alvast hartelijk dank.


Cursussen en workshops kunnen niet samen met materialen worden besteld. Graag hiervoor een aparte bestelling maken. Materialen welke worden afgenomen tijdens de workshops kunnen van te voren besteld worden maar ook tijdens de workshops afgerekend worden. Dit is eenvoudig aan te geven door afhalen/betalen winkel aan te geven.

Betalingen met Paypal worden niet geaccepteerd en teruggestort ivm hoge administratiekosten door Paypal met inhouding van €10.00 administratie kosten.

Annuleringen:
Soms gebeurt het dat u door een onverwachte reden toch moet annuleren. Dat is uiteraard heel jammer. Mocht u moeten annuleren tot 1 week voor de workshop, dan wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd.

Annuleert u binnen een week van de workshop dan vervalt het recht op teruggave. Hopelijk kunt u een ander blij maken met uw plaats en geeft u ons door wie wij mogen verwachten.

Mochten wij de workshopdata moeten wijzigen dan laten wij u dat z.s.m. weten. Uiteraard ontvangt u het volledige bedrag retour in het geval dat u op de nieuwe data niet kunt of dat wij moeten annuleren.

Met het bestellen van dit product geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.
Typefouten voorbehouden.

Aanvullende Informatie

EAN Nee
Merk Ellen's Creative Cakes
Techniek / Toepassing Bloemenpasta (Gum paste), Koud porselein, Suikerbloemen
Locatie Eetcafé Hoving, Dorpsweg 8, Donderen
Docent Arina Ketting
Taal Nederlands
Thema Bladeren, Bloemen
Allergenenvrij & Speciaal dieet Nee
Inhoud Nee
Verpakking Nee

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Merken