U bent hier: Home Wilton cursussen

CakeShop

Uw winkelwagen

Uw mandje is momenteel leeg.


Wilton Method Basis Cursus
Bekijk grote afbeelding


Wilton Method Basis Cursus

Prijs: €124,95


De Wilton Method® Decorating Basics Course is ideaal voor beginners zonder enige voorkennis van taartdecoratie. In 4 leuke, gezellige en informatieve lessen    leert u op de juiste wijze een taart te maskeren en decoreren.

U krijgt informatie over het bakken van een cake en het gebruik van kleurstoffen. U leert botercrème maken, spuitzakken maken en vullen en het spuiten van bloemen, rozetten, bladeren etc waaronder natuurlijk een prachtige wilton lintroos. Het doorsnijden en vullen van taarten komt aan bod evenals het vullen en opspuiten van cupcakes. U zult samen met andere cursisten koekjes, cupcakes en taarten leren versieren 'the Wilton Way'. Elkaar inspireren is een van de ingrediënten van deze leerzame en fijne cursus.

Na het behalen van het  Wilton Certificaat aan het einde van les 4 kunt u kiezen om door te gaan met de Wilton cursussen en is er keuze uit de Wilton Method® Flowers & Cake Design, Wilton Method® Gumpaste & Fondant of een van de andere Wilton projecten zoals suikerbloemen of de stapeltaart.

De Wilton Method® Decorating Basics Course wordt aangeboden met een cursusboek waarin stap voor stap de technieken worden weergegeven zodat men thuis een handig naslagwerk heeft. De cursus kit is ook bij de prijs inbegrepen en bevat materialen die nodig zijn voor de cursus.

U dient nog wel rekening te houden met het feit dat u ingrediënten als taart, koekjes en cupcakes en botercrème aan zult moeten schaffen om mee aan het werk te gaan.

Thuis flink oefenen betekent ook een beter resultaat aan het einde van de cursus.Data: woensdagavonden 5, 12, 26 september en 17 oktober 2018.
Tijd: 19.30-21.45 uur
Prijs: €124.95 inclusief cursuskit, cursusboek, ingrediënten voor de 1e les, koffie/thee.

Minimum aantal deelnemers is 2 personen. Mocht de cursus geen doorgang kunnen vinden, dan krijgt u hiervan tijdig bericht.

Aanmeldingen:
Na het plaatsen van de bestelling kunt u deze cursus on-line via iDeal of via overmaking op bank rek. NL53RABO 0 11 22 21 408 tnv Ellen's Creative Cakes, betalen. Tijdens openingsuren kunt u natuurlijk ook uw cursus contant of met de pin betalen. Workshops en cursussen kunnen niet met Paypal worden betaald ivm de hoge kosten.

Materialen kunnen niet samen met aanmeldingen worden opgegeven, tenzij hiervoor apart de verzendkosten worden overgemaakt.

Indien uw betaling niet is ontvangen binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, vervalt uw reservering. U ontvangt hiervan bericht per mail. Indien er plaats is kunt u zich opnieuw aanmelden.
Annuleringen:
Mocht u moeten annuleren tot 1 maand voor de workshop, dan wordt het overgemaakte bedrag geretourneerd. Binnen deze tijd annuleren vervalt uw recht op restitutie. Wellicht kunt u in dit geval iemand anders blij maken met uw plaatsje.

Met het bestellen van dit product geeft u aan accoord te gaan met bovenstaande voorwaarden.

De volledige routebeschrijving kunt u vinden op de startpagina onderaan de bladzijde via een link naar Route powered by Tomtom.


Beschikbaarheid

In voorraad: 4 Voorraad
Groen: Direct Leverbaar


Misschien ook iets voor u

€124,95

€124,95

€124,95


Openingstijden Winkel

Woensdags: 9.00-17.00 uur

Donderdags: 9.00-17.00 uur

Vrijdags: 9.00-17.00 uur

Zaterdags: 14.00-17.00 uur

De Online CakeShop is 24 uur geopend, 7 dagen in de week

Graag tot ziens in de winkel van Ellen's Creative Cakes in Donderen of online in de CakeShop!

Contact

Ellen-Monique Bolhuis-Bosboom

 • Tel: +31 (0) 592 559202
 • Fax: +31 (0) 592 559202
 • Email: info@ellenscreativecakes.nl
 • Website:www.ellenscreativecakes.nl
 • Atelier: Norgerweg 208
  9497PH Donderen
 • Bank gegevens
  t.n.v.: Ellen's Creative Cakes, Donderen
  Rabobank, Bankrekeningnr. NL53RABO011 22 21 408
  vergeet niet uw ordernummer: 0000. te vermelden! 

Wie is Online

We hebben 96 gasten online

Betalen met

iDeal betaling via Rabobank Omnikassa
voor de betalings bevestiging klikt u na betaling op verder

PayPal betaalmethoden