U bent hier: Home Laatste Cake Shop Online

CakeShop

Uw winkelwagen

Uw mandje is momenteel leeg.
GastworkshopsWilton cursussenHow to make a Cake. 'Een overzicht van onze cursussen'

Cake Shop Online

Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 

Welkom in Ellen's CakeShop online.

Wellicht bent u nieuw in onze CakeShop, maar misschien bent u al jaren op de hoogte van al onze activiteiten.

De CakeShop biedt het meest uitgebreide assortiment van Nederland op taartengebied. Zeker bijzondere materialen zijn bij ons heel gewoon. We staan altijd open voor nieuwe idee├źn,  materialen en decoratietechnieken en halen deze graag in huis voor u. Of het nu om 1 of meerdere exemplaren gaat.
Mede hierdoor is Ellen's CakeShop ook Uw CakeShop.

Zoals u van ons gewend bent, bieden we ook een ruime keuze aan cursussen, o.a de Wilton Method of Cake Decorating, de PME Professional Dipoloma Courses, onze eigen cursussen in het maken van decoratieve suikerbloemen, gastworkshops door internationaal hoog aangeschreven docenten,  thema workshops, stapel- en bruidstaarten. U kunt ons ook persoonlijk spreken, op een vakbeurs bijvoorbeeld of in de winkel. De winkel van Ellen's Creative Cakes vindt u in het Noorden van Nederland net onder Groningen. U bent van harte welkom.

Wij zijn de afgelopen jaren zo fors gegroeid dat het huidige jasje al lang niet meer past. Achter de schermen wordt al maanden heel hard gewerkt aan een nieuwe website. Ons doel is uw online bezoek aangenamer, sneller en doeltreffender te maken. Momenteel zijn wij druk bezig met het vullen van de nieuwe webshop en het overzetten van de inhoud van de oude naar de nieuwe omgeving. Hierdoor kan het zijn dat er af en toe een storing is, of dat de pagina's op de huidige website er anders uit zien. Weet dan dat we weer een stapje dichter bij de lancering van de nieuwe website komen. Alvast dank voor uw geduld.

Doordat de website zo verouderd is laat deze niet zien dat wij alles aan beveiliging hebben gedaan wat er nodig is om uw gegevens te beschermen. Al jaren is onze website versleuteld. U ziet normaal gesproken HTTPS in de browser staan bij een versleutelde website. Helaas wordt de S niet weergegeven ivm de veroudering.
Uw gegevens zijn echter wel veilig en kunnen niet worden gezien door andere websites, alhoewel Google dit wel aangeeft. Onze excuses voor eventuele verwarring. Wij kunnen hier niets aan doen momenteel.

De huidige website is traag, soms werkt het allemaal tegen, soms kloppen de voorraadgegevens niet meer.  Ook wij vinden het heel vervelend als u tegen problemen met de website aan loopt.

Al geruime tijd wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website, met de nieuwste snufjes, mooie filters, duidelijk, overzichtelijk en... veel sneller.
Wij zijn nu bezig met het afronden van de laatste fase.

Mocht een pagina niet willen laden, mocht de registratie niet zo vlot gaan als u wilt, denk dan... dit is weer een stapje dichterbij,  ... er wordt aan gewerkt.

Hou de homepage en onze Facebook pagina in de gaten voor updates over onze vernieuwde webwinkel CakeShop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Ondervindt u een probleem, heeft u nog vragen of opmerkingen, stuur dan een mail maar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast ( vrijdag, 13 april 2018 08:33 )  

CakeKruimels Nieuwsbrief

Hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Naam:

Email:


Openingstijden Winkel

Woensdags: 9.00-17.00 uur

Donderdags: 9.00-17.00 uur

Vrijdags: 9.00-17.00 uur

Zaterdags: 14.00-17.00 uur

De Online CakeShop is 24 uur geopend, 7 dagen in de week

Graag tot ziens in de winkel van Ellen's Creative Cakes in Donderen of online in de CakeShop!

Contact

Ellen-Monique Bolhuis-Bosboom

 • Tel: +31 (0) 592 559202
 • Fax: +31 (0) 592 559202
 • Email: info@ellenscreativecakes.nl
 • Website:www.ellenscreativecakes.nl
 • Atelier: Norgerweg 208
  9497PH Donderen
 • Bank gegevens
  t.n.v.: Ellen's Creative Cakes, Donderen
  Rabobank, Bankrekeningnr. NL53RABO011 22 21 408
  vergeet niet uw ordernummer: 0000. te vermelden! 

Wie is Online

We hebben 100 gasten online

Betalen met

iDeal betaling via Rabobank Omnikassa
voor de betalings bevestiging klikt u na betaling op verder

PayPal betaalmethoden